Reklama

Reklama

Skupina podvodníkov, ktorá sa vydáva za tím SG-1, ukradne z planéty Madrona zariadenie na ovládanie počasia. Odsúdi tak všetkých obyvateľov na smrť, pretože na planéte začnú vyčíňať mohutné snehové búrky. Madronský veľkňaz Roham a jeho vnučka, princezná La Moor, obvinia z krádeže tím SG-1, ale ten im sľúbi, že svätý kameň nájde. Na Zemi sa zistí, že niekto použil druhú hviezdnu bránu a s pomocou svätého kameňa začína ovplyvňovať pozemské počasie. SG-1 sa vydá hľadať druhú bránu a nájde ju. Zlodeji ňou však v poslednej chvíli utečú do vesmíru... (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Interakce Maybourna, Oneila a Tielka k nezaplacení. Velký osvěžení od dílů, co se odehrávají buď na cizí planetě, nebo na základně. Navíc velmi zajímavej nápad s ukradenou druhou bránou, zatímco hrozí zánik cizí planety. Je to navíc skvělá ukázka toho, že Hvezdna brána přesahuje do politiky světa. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódy na Zemi alebo o politických čachroch-machroch nie sú až tak zaujímavé a vymakané, aj keď nevyhnutne dotvárajú celkový obraz projektu. V epizóde sa je ale možné opäť tešiť na špecifický vzťah dvoch plukovníkov - O'Neilla a Maybourna, ktorý zatiaľ nikdy nesklamal. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod ke konspiračním epizodám s NID, tématu honby za mimozemskou technologií za jakoukoliv cenu a vlivní lidé v pozadí. Tohle téma se v Bráně průběžně bude objevovat až do konce. Tahle epizoda ale ještě tolik není o těch zákulisních kejklech, ale jde tu o hledání ztracené mimozemské technologie s mimořádnými účinky. Pátrání v podobě SG-1 bylo poutavé a nepostrádalo pár překvapivých zvratů. Skvělá interakce s naším oblíbeným plukovníkem Maybournem. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E13 ⤶ NID (taky tak trochu ničitelka světů) a Maybourne vystrkují růžky. Brace yourselves, zákulisní hrátky are coming! Aneb politika, prachy a moc jsou pěkný svinstvo. Jak se ,proboha, může ztratit hvězdná brána? ⤷ E15 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama