Reklama

Reklama

Tím SG-1 objaví na planéte PY3-948 opustený goa´uldský objekt a v ňom deväť mŕtvych Goa´uldov, členov Linvrisu - ligy súperiacej o moc s Vládcami Sústavy. Daniel objaví tabuľku podobnú tej z Argosu. Je to akýsi bojový plán. Po tom, čo nájdu čítacie zariadenie, dr. Jackson chce preskúmať ďalší text, ale neúspešne. Má podivný pocit, akoby sa o neho niečo obtrelo. O´Neill nariadi tímu okamžitý návrat domov. (TV JOJ)

(více)

Recenze (10)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z mých nejoblíbenějších epizod. Výborné herecké výkony, především Michael Shanks ztvárnil narušeného člověka na jedničku, nicméně Teryl za ním nijak významně nezaostávala (vždycky rád vidím, když jí dají více prostoru něco hrát), oceňuji kontinuitu s Machellovými vynálezy i návraty doktorů MacKanzieho a Warnera (Warner nakonec napomohl problém vyřešit, i když mu Janet musela napovídat a MacKanzie ukázal, že je schopen přemýšlet i mimo svou specializaci). Halucinace byly působivě zpracovány (návrat SG-7, Brána ve skříni). Jen ten konec byl trochu narychlo spíchnutý, ale nijak zvlášť mi to nevadilo. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl si sice z dřívějška nepamatuju, protože nesouvisí přímo s hlavním dějem, ale za kontroverzního doktora McKanzzieho a jeho potřebu léčit už i vyléčené a pak vzdávání situace předem, když ještě naděje je, ale nevyhovují doktríně, jsou principy, které se v západním lékařství běžně objevují a mohou být..super díl o mimozemské infekci. :) ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásne temná epizóda, spočiatku má dokonca nádych hororových prvkov. Schizofrénia síce stereotypne podaná, ale Shanksom skvele zahraná. Akurát ten jednoduchý záver s jednoduchým vyriešením problému to nepotiahol. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E03 ⤶ Překvapivě představa, že se všichni zblázní, působí mnohem děsivěji než nějaký útok, kterému se dá čelit. Daniel tu herecky exceluje a možná někdo omdlel při scéně, kdy si Sam odebírala krev :) ⤷ E05 ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama