Reklama

Reklama

Pri záchrane zajatých Abydosanov s Kasufom sa dr. Jackson opäť stretáva s Amaunet, ktorá ho napadne ozbrojenou rukou. Vo chvíli, keď upadá do bezvedomia, vstupuje Teal´c a zasiahne Amanuet tyčovou zbraňou. (TV JOJ)

Recenze (13)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E09 ⤶ Dějově důležitá, emocionálně silná epizoda, která začne slibně, ale utopí se v bezdůvodné repetitivní nudě a scénáristické bezmoci. Snaží se tu budovat napětí motivací Daniela odejít, ale kdo to tvůrcům uvěří? To šíleně pomalé poodhalování předané zprávy je ubíjející. Mnohem zajímavější by bylo, kdyby žil dvě reality a nevěděl, která je pravá. To už tu ale jednou bylo. Sice to tak začíná i teď, ale brzy odlišíme co je realita a co sen a přestane to být zajímavé. Dějová linka s nástupcem Daniela v SG-1 pak byla naprosto zbytečná a jalová. Od první chvíle je jasné, že v týmu nezůstane. Navíc Sha're Daniela možná vůbec nezabíjela, ale jen mu předávala vzkaz, takže bych byl na konci fakt nasraný, když bych to zjistil. Byla duševně silná a posledně na chvíli ovládla své tělo a zalhala Apophisovi o synovi a neprozradila SG-1. ⤷ E11 ()

Reklama

Honza2211 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

68%? Nesmysl! Dneska jsem tento díl viděl po dlouhé době znovu a připadal mi jeden z nejlepších z celé 3. série. Fajn romatický a hluboký příběh mezi Danielem a Shari, graduje a bohužel se i svým způsobem zakončí. Relativní oddechovka a zároveň dramatický díl - přesně to co chybí mě, samotářům a romantikům - jejich drahá polovička - žena, co dokáže skutečně milovat. Daniel byl tady lehce vyšinutý, zahráno Michelem Shanksem skvěle, nebylo se čemu divit. Tady se jednalo o zlomový bod, který ale Daniela ani celý tým nezlomil. Ani nevím vrátila se potom Shari ještě někdy vůbec? Fajn díl normálně tak 90%, ale musím dát 100%. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozně zmatená, nudná epizoda, zaměřená na můj nejméně oblíbený charakter seriálu. Uvádí linii s Harsesisem, která tu zdánlivě vypadá důležitě, ale věnováno je jí minimum prostoru (a spíš jde o záminku, jak udržet charakter Jacksona v ději i po smrti Sha're). Z týmového hlediska jde o slušnou epizodu, i když zde vidíme interpretaci týmových vztahů v Danielově mysli, tak celkem odpovídá tomu, co o charakterech víme. Michael Shanks tu odvedl dobrý herecký výkon, stejně tak zbytek main-castu i charaktery ve vedlejších rolích, proto 3 solidní hvězdy, ale tu nudu při sledování to nezachránilo. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jackson dostáva v tejto epizóde hlavné slovo a aj keď je to väčšinou o jeho vzťahu s Šarí, má to tú správnu mysterióznu atmosféru, a keď chce Jackson opustiť projekt SG, tak aj zaujímavý náboj. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama