Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 se s novým členem, kapitánem Hagmanem, vrací pod palbou z mise domů. Už je to devátý neúspěšný čtvrtý člen SG-1. Sam vyráží do oblasti 51 – prý to, na čem pracovali, mají hotovo. Bere s sebou Jonase, Jacka a Teal'ca. Jak se na místě dozví, vědci z oblasti 51 vyvinuli nový typ stíhačky X-302 z čehož Jack a Teal'c nejsou nadšení (kdysi v tom uvízli). Po návratu na SGC se Teal'c dozvídá, že jeho žena umírá. Vrací se za ní. Ruský plukovník Čechov se dozvídá o existenci X-302 a je rozhořčen z toho, že nebylo nic řečeno. V ten moment se brána aktivuje. To je divné, podle přístrojů nikdo nepřichází... (Varan)

(více)

Recenze (10)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E22 ⤶ 6. sezóna začíná ve velkém stylu, prolínajíc spoustu zajímavých dějových linek. Anubis zas útočí na Zemi (tentokrát antickou technologií na ničení bran) a už se tím ani netají. Zdá se, že se Asghardů nebojí. Na všechny dopadá, že Daniel už tu není, SG-1 vystřídala zatím jen 9 nových čtvrtých členů, Hammondovi z Texasu dochází trpělivost, Rusové stupňují tlak a hrozí, že do SG-1 přiberou Rusa. Jonas se zabydluje na základně a snaží se získat důvěru lidí. Teal'c získává zpět důvěru syna po smrti jeho ženy… Nedaří se zkontaktovat Asghardy, hyperprostorový pohon nového letounu X-302 nefunguje a… pokračování příště. ⤷ E02 ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začiatok 6. série už s novým hercom - Corinom Nemecom. Pre niektorých dobrá voľba, pre iných ani velmi nie....u mňa je neutrál, aj keď je zaujímavé aspoň to, že jeho postava je mimozemšťan, z čoho budú prameniť viaceré komické narážky. Inak epizóda iba štandart, odohrávajúca sa s výnimkou pilotovania pozemského letúna iba na základni. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anubis poprvé přímo útočí na Zemi. Skvělá úvodní epizoda k 6. sérii se zajímavým příběhem, je zde hodně akce, postava Jonase je pěkně a postupně integrována do týmu - obecně jsem měl Jonase radši než Daniela, protože byl totální pohodář a neměl ten Danielův otravný blok "musím zachránit celý svět a pokud to nepůjde, tak se z toho budu hroutit", Rya'c pro mě konečně začal být zajímavý, když se připojil ke vzpouře Jaffů. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama