Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam pozdě v noci zavolá Dr. Flemming. Zmíní se Adrianu Conradovi, a to upoutá Saminu pozornost. Flemminga někdo zezadu napadne. Dalšího dne generál Hammond Sam prozradí, že Conrad si kdysi zkoušel do sebe vložit symbionta, aby přežil. Jonas, Sam a Teal'c vyráží do Stevensonu v Oregenu, kde byl Flemming naposledy viděn. (Varan)

Recenze (15)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E04 ⤶ Co způsobilo smrt Dr. Fleminga krátce poté, co volal Sam? A co je ta tekutina, kterou po sobě zanechal? Adaptace Invaze Lupičů těl (1956), pojatá v detektivním stylu. Tenhle koncept je univerzálním generátorem napětí. SG-1 (bez Jacka) se ocitne v zapadákově, kde se dějí opravdu divné věci. Jsou tu samí Goa'uldi, ale tak slabí, že tělo ovládají jen během spánku. A staví si loď pro opuštění planety. Má tým šanci proti celé vesnici? ⤷ E06 ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět není špatný, ale holt už tolikrát obehraný, že to chtělo něco navíc. A i když se oba mimozemšťané snaží, nemají moc prostoru. Chybí tomu trochu humoru, nadhled, nebo naopak něco překvapivějšího. Ani to noční městečko nepůsobí tak tajemně, jak by mohlo. Ale jinak se na to dobře kouká, to zas ne že ne. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Když Sam (Amanda Tapping) prohledává jediný disk (C:) v zapnutém počítači Dr. Flemminga (Peter Anderson), tak je úplně prázdný do posledního bajtu. Je ale nemožné mít prázdný disk a přitom na něm provozovat operační systém. (Leopard105)

Reklama

Reklama