Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jedné na první pohled prázdné planetě výzkumná sonda odhalí velkou kopuli. Vjede do kopule a dle kamery odhalí, že pod kupolí žijí lidé. SG-1 je vyslána na planetu navázat první kontakt. Narazí na mladého chlapce, který je dovede do města. Tam se setkají s místními. Všichni místní mají na spánku umístěné jakési zařízení (jakýsi archiv, díky čemuž vědí vše, na co se zeptají). Toho večera se jeden z místních probudí a dobrovolně opustí kopuli. Další den jde Sam společně s Pallanem (místním) sledovat chod počítačů, které drží kopuli. Systém vypadne a všichni lidé zůstanou stát tam, kde jsou. Když se opět probudí, nikdo z nich si na „údajný výpadek“ nepamatuje. (Varan)

(více)

Recenze (11)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E04 ⤶ Takhle třeba skončíme. Napojení na AI, která nám bude podle potřeby měnit vzpomínky a ovládat nás. Bez Linku budeme obětí svých mozků. Má to potenciál vytvořit hutnou atmosféru Invaze lupičů těl, jako v epizodě Noční směna, ale nakonec se vše odehraje moc rychle a snadno. Link dělá to nejlepší pro přežití lidí, jejichž životní prostor se zmenšuje, ale nepočítal se zásahem zvenčí. ⤷ E06 ()

Reklama

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak trochu Matrix ve Stargate. Tenhle díl můžu. Skvělé kulisy, parádně bizarní atmosféra "to se vám asi jen zdálo". Počítač, který je naprogramovaný pro maximální prospěch celé společnosti, plní svůj úkol tak dobře, že málem přivede celou civilizaci k zániku. Zkrátka je potřeba si problém nejdřív uvědomit a přiznat, aby bylo možné ho začít řešit. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neakčná epizóda, zato so zaujímavou zápletkou. Čo sa môže stať, keď sa prenechá počítačom väčšia moc, než je to vhodné. Inak, ďalšia ľudská civilizácia, ktorá je vyspelejšia ako tá z Tauri. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama