Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel a Bill jsou vězněni extrémisty. Jejich vůdce chce vědět, na co je skříňka, kterou v troskách chrámu našli. Oba jim odmítají říct, co to je. Jenže jejich vůdci dochází trpělivost. Jack se vydává do Hondurasu osvobodit Daniela. Pomůže mu s tím jeho známý Burke. Jacob, Bra'tac, Sam a Teal'c vyráží na Anubisovu základnu, kde vyrábí své superbojovníky. (Varan)

(více)

Recenze (8)

Xeelee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

E11 ⤶ Tak za všechno s kull bojovníky vlastně může Jonas? Chudák... Každopádně diverzní akce na Anubisově mateřské lodi se povede a zpomalí ho ve výrobě dalších monster, ale to je teď docela k prdu, když už jich má slušnou armádu. Mezitím ale na Zemi graduje dějová linka s únosci, kteří aktivovali Fontánu mládí, začínají šílet a po smrti se z nich stávají zombíci. Ale jakto, že to nemělo žádný vliv na Daniela s kolegou, když tomu byli vystaveni? ⤷ E13 ()

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost dobrá epizoda, jen některé věci jsou už trošku přehnané - třeba Jacob v obleku bojovníka pár metrů od Anubise. A další nedořešená rivalita z Oneillovy minulosti tu byla úplně zbytečná. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než první část, hlavně díky linii RDA, kde dostane hodně prostoru ukázat svou vážnější stránku, i linie zajetí Daniela a doktora Leeho ji pěkně doplňovala. Efekty zařízení na psychiku hlavního rebela byly dobře zpracovány, průzkumná mise zbytku týmu byla zajímavá (i když nějaké velení Carterové jsem tam moc neviděl, nejméně zkušený člen skupiny) a odhalila pár zajímavých faktů (chudák Jonas, nechtěně pomohl vytvořit Kull bojovníky). ()

Reklama

Reklama