Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SG-1 dorazí na SGC o něco dříve. Začnou tvrdit, že je Selmak/Jacob naživu. Chvíli na to dorazí další SG-1 (tentokrát na pravá). Podle všeho Oriové vytvořili červí díru, která propojuje různé reality. Tak na SGC dorazí dalších 14 SG-1 týmů. Proto dvě Sam přijdou na to, jak to vyřešit. Ovšem je to velice riskantní plán. (Varan)

Recenze (12)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, v ktorej je priestor na (Carterovej) vedu o časopriestore, červiej a čiernej diere i humor. Zápletka pripomína diely z prvých sérií seriálu. Jej bonusom je aj to, že sa objaví aj pár (vymrelých) postáv, škoda, že nemohli do toľkých SG tímov zakomponovať aj niekoľkých O'Neillov. No a fajn nápad vytvoriť z jedného SG tímu sabotérov, kde dochádza aj ku konfliktu medzi tímami. To riešenie problému bolo síce trochu odfláknuté, ale inak super epizóda. ()

ben666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady je škoda že tu velitele sg-1 nehrál O´´Neill. Vidět tolik O´Neillů najednout to by se asi všichni zbláznily.:) jinak jeden z nej. dílů deváté série a díky alternativních světů máme možnost se setkat s postavami které jsou už dávno po smrti Martůfa a dr. Frejsové. ()

Reklama

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád díly s paralelním vesmírem, nápady nám známých událostí, které se mohly přihodit jinak a někdy třeba i líp (Jacob stále naživu, Jaffové dostali rozum a zvolili si jako vůdce Bra'taca), známé postavy, které dělají kvůli odlišným okolnostem jiné volby (SG-1 kradoucí ZPM pro záchranu svého vesmíru měla potenciál, ale bohužel se ho nepodařilo moc využít, hlavně že vidíme Mitchella, jak tam pobíhá ve spodkách a vypráví si sám se sebou šíleně vtipné historky), návrat starých postav (tedy osobně bych v týmech uvítal větší rozmanitost, rád bych viděl třeba Jacka, Kawalskyho nebo Jonase) mě potěšil - Martyho jsem zase tolik nemusel, ale nevadil mi a Janet byla tradičně skvělá, jen mě mrzí, že nehrála v zápletce větší roli, její scény s Danielem, Teal'cem i Landrym byly skvěle zahrané, jen naprosto nechápu, jak mohli vynechat jakoukoliv scénu mezi ní a Sam. Docela mě pobavilo i to, jak takticky neudělali žádnou scénu mezi Janet a Lamovou - asi tušili, že Lamová jí nesahá ani po kotníky, tak to radši vůbec nepokoušeli. Carterová zase jednou byla ve svém vědeckém živlu a měla skvělou pomoc sama v sobě, ovšem ani doktor Lee tu zase jednou nebyl za blba, ale spíš jako užitečná pomoc. První půlka mě bavila hodně, ovšem od nalodění na Promethea mě to začalo nudit, jak se jedna SG-1 snaží přechytračit druhou, to jsem zrovna sledovat nemusel. Zase to trochu srovnal závěr, kdy jsme se emotivně rozloučili (tentokrát definitivně) s nejlepší doktorkou, kterou SGC kdy mělo. A co se týče Martyho, tak v tomhle vesmíru se nestal obětí vymytí mozku od Goa'uldů, tak i on má právo na lepší osud alespoň v 1 paralelním vesmíru. I tohle se mi na paralelních vesmírech líbí, některé mé oblíbené postavy, které v našem vesmíru nedopadly dobře, mají alespoň 1 vesmír (nebo třeba i více), kde dopadly lépe (Kawalsky, Janet, Martouf, Jacob). Ještě bych si přál vidět paralelní vesmír, kde poručík Elliot neumřel na první misi, ale udělal u SGC dlouhou a úspěšnou kariéru. Celkově 4 hvězdy.... ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik Carterovejch, to bych jel 24/7 XD. Z tolika ženskejch by mi pak už hráblo, ale nevadí. Jinak škoda, že tam nebyl Jack, ale chápu, že se díl zaměřoval na zesnulé postavy, což on mrtvej tak úplně neni. Jinak Denielova super hláška "Zlatej Thor". Jo a Sem...co by na to sakra řekl Jack, že se líbáš zase s Martůfem, ty jedna...vrrr. (koment se mi nějak vymazal než jsem to stačil odklepnout, takže to píšu znova a beztak je poslední věta špatně, protože už nevim, co tam sakra bylo !!! -_- !!! dohajzlu...) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama