Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka medicíny vběhne uprostřed noci řidiči pod auto. Specialisté jsou přivoláni do nemocnice. Zdá se, že se žena s někým poprala nebo byla napadena. Trpí ale ztrátou paměti. Krátce nato je v blízkosti nehody nalezena mrtvola. Žena se chce po hospitalizaci vrátit do bytu, který sdílí s dalšími spolubydlícími. Specialisté se rozhodnou, že se jeden z týmu nastěhuje do bytu s ní inkognito jako její psychiatr, aby studentku chránil a sledoval. Role se ujímá šéf týmu Strouhal. (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dejdarovi jako herci bych za tu postavu nevyplatil ani korunu, ačkoliv že hrát neumí, to není žádná novina. Ostatní seskupení "herců" ani nemá cenu komentovat. Ubožáci a prkenidla. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....kvôli chlapovi prísť o kariéru lekára tesne pred skončením lekárskej fakulty..???!!!....???? a isť do väzenia ?? kde nato chodia scenáristi...slabotáááá..... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dejdar si vzal tlusté dioptrické brýle jakože infiltrace za psychologa... rozmohl se nám tu takový nešvar - Lapková i Doláková už ve Specialistech hráli jiné postavy dříve. herci opravdu došli, takže čekám návrat Prachaře v roli nějakého arciteroristy. ()

DAPDO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kristepane....asi rok jsem tenhle skvost neviděl, ale je to ještě víc k smíchu než předtím. Doufám, že tuhle sračku bude Nova natáčet ještě aspoň pět let, potom už by to v žánru komedie mohlo překonat i Pelíšky... ()

Reklama

Reklama