Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výhra balíku peněz v loterii člověku rozhodně změní život. Otázka je, jak... Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností. Ale také ke spoustě nových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (157)

Spolecenstvi 

všechny recenze uživatele

Náramná podívaná. Byli jsme dnesnv kině a i když jsem původně film odsuzoval k záhubě. Je to úplný opak a též kino sál byl komplet naplněn a bšichni se smály. Dokomce mě to celé dojalo k slzám.mTleskám Produkci, Výpravě, Dramaturgii a Režii. Herci byli bybtáni velmi donře a spousza zcnich vypadá jako američtí kolegové. • Petra Hřebíčková jako Scarlet Johanson. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Z velmi slušného začátku se vyklubala buranská a sprostá komedie, která se nemůže normálnímu divákovi líbit. Nechápu, proč k tak ubohému scénáři vůbec došlo. A přitom je to velká škoda, protože potenciál komedie rozhodně měla. Asi se někdo snažil o druhé (spíš třetí) Dědictví, jenže na to tento film nemá ani náhodou. ()

Reklama

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Komedie o vidláckém chudákovi co k milionům přišel už tu jednou byla, všichni ji známe a všichni víme, že už jí nic nepřekoná. Tady jsou vidláci hned dva a nebýt mé slabosti pro Petru Hřebíčkovou, šel bych s hodnocením níž, pač v půlce jsem si opakoval "trapnýýýý, trapnýýý, moooc trapnýýý". Ale dobře přiznávám, že párkrát jsem se zasmál ale víckrát to vidět opravdu nemusím. ()

Aniki 

všechny recenze uživatele

Celé se to potácí někde na pomezí Kameňáku a Babovřesků a jistě jde o jasnou odpadní záležitost, nicméně se tu objevují celkem zajímavá herecká jména (halt covid - jinde se nenatáčelo, v divadlech nehrálo) a i to téma samotné je takové vděčné. Mimo jiné se mi moc líbila replika s dinosaury: „Žili u nás na vsi taky dinosauři?” „Tak určitě.” „I ty velký?” „Né, jenom ty malý, čumáčku, ty velký byli v Praze!” Takže za tuhle povedenou hlášku - hvězdička alespoň jedna. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Česká vesnice plná přisprostlých buranů, kde se řeší prachy a kde je opět odporný závistivý farář ze zlé církve ... ne to není další Troškův film, ale scénář z pera Jaroslava Sauera, jehož filmy Špindly a Pepa mi k srdci opravdu nepřirostly a na které koukám s mírným despektem. Toto dílo s Hřebíčkovou a Zimou, kteří vyhráli 170 milionů sází přesně na ten buranský humor v tomto případě překročený do retardace ( hlavní hrdina se v novém Peugeotu s automatem ptá na třetí pedál a hledá sitič apod. ) Prvních padesát minut jsem to chtěl pětkrát vzdát, ale dokoukal jsem to. Fascinuje mne, že čím nevtipnější, bezdušší kravina, tím tam tvůrci nacpou dle vzoru Magnuska maximum známých i uznávaných tváří, aby si cíloví diváci mohli říct: " hele, toho znám " Možná se to líbí nějakým pohrobkům Troškova fanklubu, ale já při mé toleranci to hodnotím jako naprostou, hloupou ani trochu vtipnou věc. Jedna hvězda za Kotvalda a Mumuland. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Když Čenda (Karel Zima) začne přenášet peníze z auta do baráku pomocí kýblů, vezme si nejprve bílý a odnese ho do baráku a hnědý nechá u auta. V dalších záběrech hnědý kýbl u auta už ale není. (SONY_)

Reklama

Reklama