Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Naprostá klasika která je naprosto geniální ve své čiré debilitě. Tak infantilní humor, který by však dokázal rozesmát lidi všech generací se již prostě nikdy nepovede udělat. Moje zdaleka nejoblíbenější scéna je ta, kde si Atkinson hraje v obchoďáku s betlémem, to můžu vidět tisíckrát a vždycky se řehtám jak ten kůň :-) ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Mr. Bean" je nesmrtelná klasika, která dokáže rozesmát každého v jakékoli situaci. Pro tohoto anglického nemluvu, jehož jediným skutečným přítelem je plyšový medvídek, není žádný den všední. Kdo by to byl řekl, že je ten skokanský můstek na plovárně tak vysoko? Kdo by si vůbec pomyslel, že bude ten horor tak hororový? Koho by napadlo dát vám pokoj bez koupelny? Jak může někdo dostat míček do jamky na první pokus? Proč se vaší přítelkyni nelíbí ten krásný obrázek milenců? Taky nechápete, proč vám ta modrá tříkolka furt leze do cesty? Kdo by si pomyslel, že zprovoznit novou televizi bude tak těžké? Proč by měla být zubařina něco těžkého? Jak to, že vám dali u testu úplně jiné otázky než měli? Co uděláte, když zjistíte, že nemáte návštěvě co nabídnout? Jak je možné, že ta vosa nejde zabít?! (...) ()

Reklama

buldock 

všechny recenze uživatele

Mr. Bean je skvělý , úžasný , nenapodobitelný a našel bych ještě více superlativ , ale myslím si že to není ani zapotřebí. Všichni jistě znají podivně vyhlížejícího chlapíka středního věku , v saku se záplatami na loktech , mimořádně úchvatnou mimikou , jezdícího v malém autě připomínajícího plechovku od sardinek , který je pohromou pro všechna místa , na kterých se ukáže , protože do čeho se tento chlapík pustí , to dopadne katastrofou! Geniální postavu stvořil a také nezapomenutelně ztvárnil komik Rowan Atkinson , kterému tímto vzdávám hold a děkuji mu za všechny ty nádherně strávené chvíle při sledování příhod jeho mr. Beana , při kterých jsem měl , mám a budu mít bránici v plné permanenci a vždy mě dostala do dobré nálady a skvělého rozpoložení , děkuji za vše pane Atkinsone! Jasných 100% a pokud by se dalo použít hodnocení i vyšší , neváhal bych a použil jej!!! Seriál: 100% ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Kdo by ho neznal největšího komika, co kdy svět viděl. Snad každou epizodu obdivuji a nevadí, že vybraný díl už jsem viděl, pořád je na co se dívat a čemu se smát. Mezi oblíbené scény patří např. jak Bean maluje - ( Nejdřív všechny předměty obalí nebo zakryje papírem od novin a pak do uprostřed místnosti dá plechovku s barvou, do které vloží velkou petardu a zapálí. ) nebo hraje golf ( Přijede na mini golf a vypůjčí si golfovou hůl a míček. Vytahuje se před klukem co je opodál a docela se trefuje. Ale jednou se netrefí a míček vylétne z hřiště, Bean chce míček vzít do ruky a vrátit na hřiště, jenže provozovatel se na něj podívá a namítavě kývá na něj, že se nesmí dotýkat míčku a tak začíná velký děj. Bean dá velkou ránu a míček se dostane na silnici a tak míček prožene po celém městě. Nakonec vyřízne kus trávníku na němž je míček a vrátí se na mini golf, kde dokončí šťouch do jamky a následně zapíše kolik měl úderů do kartičky.) Rowan Atkinson je prostě geniální komik nad komiky. / Viděné epizody *14.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnoocení: 10/10 ) ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mr.Bean jezdí v Austin Rover Mini což je malý osobní britský automobil,  který projektoval britský konstruktér řeckého původu Alec Issigonis a jeho design navrhl Leonard Lord. Toto vozidlo bylo na trh uvedeno v roce 1959. Na začátku 60. let 20. století se stalo jedním z nejoblíbenějších evropských vozů.Bylo jich prodáno 5.400 000.A bylo dvakrát inovováno, 2001 a 2007.obsah vozu podle typu 970-1275 ccm, rychlost 140-156 km/h a spotřeba cca 10 litrů. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (78)

  • Z epizody byla vystřižena scéna, jak Mr. Bean (Rowan Atkinson) kupuje krocana. (OJan)
  • Scéna na koupališti se natáčela ve městě Hayes. (SONY_)

Reklama

Reklama