Mr. Bean (TV seriál)

Mr. Bean

Mr. Bean

Komedie / Rodinný

Velká Británie, 1989, 14x25 min

Klasika všech klasik. Atkinsonova držka patří do Zlatého fondu kinematografie!(9.3.2003)

Zajímavosti: V epizodě z kostela dodal hlas knězi, kterého nevidíme sám Rowan Atkinson. [--] Mr. Bean se mohl jmenovat také Mr. White nebo Mr. Cauliflower, to jsou jména, která byla zvažována při vytváření postavy. [--] Křestní jméno Mr. Beana nebylo nikdy odhaleno. [--] Byt hlavní postavy se mění díl od dílu. [--] Mr. Bean vznikl na základě postavy, kterou vymysleli Richard Curtis a Rowan Atkinson a objížděli s ní divadla jako One man show. [--] Epizoda "Merry Christmas Mr. Bean" byla v roce 1992 sledována 19 miliony diváky. [--] Série Mr. Beana byla prodána celkem do 245 zemí světa.(15.8.2006)

Je možné Atkinsonovu one-man-show nemilovat? Vždyť vytvořil jedny z nejvtipnějších momentů, jaké můžete v britské televizní produkci vidět (i když prim hrají Monty Pythony). Vivat Atkinson´s face!(22.6.2003)

Tohohle potrhlýho chlapíka asi nikdy nic nepřekoná. Nemá cenu popisovat vtipné scény nebo "o čem to vlastně je". To se musí vidět a pokaždé vychutnat. Mám takový dojem, že Rowan Atkinson se pro tuhle roli narodil. Nejvtipnější naprostá kravina všech dob.(6.7.2003)

Nenapodobitelný Rowan Atkinson (radši to zdůrazním ještě jednou, třeba to pochopí i někteří pseudovtipní panáčci z TV N@VA - NENAPODOBITELNÝ ROWAN ATKINSON:)) v seriálu skečů tak absurdních, trapných, smolných, ale především vtipných tak jak to dokáže jenom on. Navíc zbožňuje svého plyšového medvídka;)(26.12.2003)

Zářný příklad, jak díky mimickým svalům a několika geniálním nápadům vytvořit kultovku. Nic vtipnějšího jsem snad ještě neviděl.(19.5.2003)

Rowan Atkinson je coby pan Bean skutečně neuvěřitelný. Dalo by se říci, že jeho show vešla svou "lidovostí" do dějin, protože jeho humor je skutečně určen všem (snad jen ti nejzarytější intelektuálové nad ním ohrnou nos, ale ostatní jej vděčně přijmou za svůj). Mnoho nezapomenutelných scének a gagů. Zcela určitě všem utkví v paměti i Beanův oblíbenec - plyšový medvídek, který si v seriálu také užije své.(9.3.2003)

V jednoduchosti je síla a Rowan Atkinson je novodobým králem nonverbálního humoru!(9.4.2006)

Seriál jenž je stokrát vtipnější a povedenější než dosti toporně a trapně vyznívající celovečerní film. Atkinson předvádí své životní výkony, které s přihlédnutím na jeho nejnovější filmy - viz. Johnny English asi jen těžko někdy zopakuje.(2.6.2003)

Někdy geniální a někdy jen průměrný, ale vždycky neuvěřitelně vtipný!!!! Jeden díl v kterém daruje svému plyšovému medvídkovi jeho oči opravdu stojí za to a pro myšku je sýr(položený na pastičce).(4.2.2005)

Nezapomenutelná, nejztřeštěnější postavička ve světě seriálů, která kdy mohla být. Zajímavé, že Rowan Atkinson ve skutečnosti je dosti plachou a extrovertní osobou, hrát mu jeho životní roli pana Beana, mu ale nedělá absolutně žádný problém. Je vidět, že se nemusí mluvit, aniž by nebyla zábava. On je tím zdárným případem. Krom toho je to taky jeden z prvních seriálů, který na české televize přišel a fakt je, že jak ho mám rád, tak si ho oblíbila celá republika. Neřekl bych, že pro svojí občasnou vlezlost nebo blbost, ale příjemnou a hřejivou dětinskost, která se nezapomíná a ty příhody, ty tuplem ne. (9/10)(19.11.2007)

Atkinson je docela zajímavý týpek i ve skutečnosti. Jedna z nejnamyšlenějších britských celebrit, která se kdysi vyjádřila, že by vyřešila všechny problémy světa, kdyby byli všichni jako on, a proto zřídí special-Atkinson sperma banku. Nevím, jestli k tomu došlo, ale trochu více excentriky by na tomhle světě rozhodně neuškodilo.(23.4.2005)

Klasika .. naprostá klasika .. ale dnes už mě to tolik nebere ..(25.5.2008)

Ten, který oprášil zašlou slávu němé grotesky a znovuobjevil magickou sílu gagu. Muž, jehož tvář a mimika jsou nedocenitelnou obchodní značkou...(17.10.2011)

Kdo by tohodle přitroublíka neznal ?!? :)(25.4.2008)

Zarputilý motáčik v podobe Mr.Beana ma vždy vedel rozosmiať či už v seriálovej alebo vo filmovej podobe. Rowan Atkinson v životnej úlohe!(21.5.2005)

Jedna z nejlepších one man show v seriálech s nezapomenutelným humorem Rowana Atkinsona....(8.12.2007)

Nejoblíbenější scénky: Zkouška z trigonometrie, Kostel (Mr. Bean), Královna (Return of Mr. Bean), Kouzelník, Diskotéka (Mr. Bean Goes to Town), Vánoce (Merry Christmas, Mr. Bean), Holič (Hair by Mr. Bean of London).(3.3.2011)

No podrobnejsi komentare mam u jednotlivejch dilu, ale jako celek je to na jasnejch 5*, protoze prihody pana Beana je totalni masakr s mega dokonalym Atkinsonem a perfektnima vtipama.(26.8.2007)

jak může někdo tak inteligentní dělat ze sebe takovýho vola???:-D kéžby lidí jako on bylo víc.. kdo si sám ze sebe umí dělat srandu.. je NĚKDO! jeho scénky se nedají nikterak vytknout ;)(1.4.2009)

<< předchozí 1 2 3 4 8 15 22 29