Reklama

Reklama

Mr. Bean


Pan Bean jde do města (E04)

(epizoda)
  • Česko Mr. Bean jde do města (více)

Pan Bean si pořídil svou první televizi, ale má potíže se signálem. Do parku si vezme jinou novou hračku, fotoaparát Polaroid. Večer pak stráví v klubu Phut a na diskotéce, kde prokáže nemalé taneční mistrovství. (Magic Box)

Recenze (11)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první části si Bean koupí televizi, ale zlobí ho signál, a tak je načase předvést něco z beanovské gymnastiky. V další části se chce Bean vyfotit svým novým Polaroidem, když však osloví kolemjdoucího v parku, foťák mu ukradne. Bean má však metody, jak zloděje vypátrat. Pak jde Bean do města, ale bota s ponožkou mu ujede na cizím autě, je třeba ji teda chytit. Na závěr se vydá na rande, které samozřejmě nemůže dopadnout dobře. Podařený Beanovský díl se všemi gagy, které máme rádi. ()

Reklama

kralMiroslav 

všechny recenze uživatele

V prvej scénke s ladením televízie je jasne cítiť, že Rowan Atkinson má vysokoškolský titul z elektrotechniky. Kto nezažil nastavovanie antény pre analógovú televíziu, ten túto epizódu možno až tak neocení ale pre mňa, absolventa odboru Rádioelektronika na elektrotechnickej fakulte v 80-tych rokoch, je to priam pastva pre oči. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Venkovní exteriéry domu Mr. Beana byly natáčeny v Surbitonu na předměstí Londýna. Stejný dům se pak objevil i v několika dalších epizodách. Socha, u níž se chce Mr. Bean (Rowan Atkinson) vyfotit, se jmenuje „Three Standing Figures“ a je dílem sochaře Henryho Moora. Nachází se v Battersea Parku v Londýně. (FoxMulder)
  • Ve chvíli, kdy Bean (Rowan Atkinson) pokládá televizi na stůl, je v odrazu její obrazovky vidět mikrofon a reflektor. (SONY_)
  • Když si Bean (Rowan Atkinson) zuje botu, tak ji položí na pravou stranu střechy auta, ale o chvíli později je bota uprostřed střechy. (SONY_)

Reklama

Reklama