Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Galadriel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohohle potrhlýho chlapíka asi nikdy nic nepřekoná. Nemá cenu popisovat vtipné scény nebo "o čem to vlastně je". To se musí vidět a pokaždé vychutnat. Mám takový dojem, že Rowan Atkinson se pro tuhle roli narodil. Nejvtipnější naprostá kravina všech dob. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nenapodobitelný Rowan Atkinson (radši to zdůrazním ještě jednou, třeba to pochopí i někteří pseudovtipní panáčci z TV N@VA - NENAPODOBITELNÝ ROWAN ATKINSON:)) v seriálu skečů tak absurdních, trapných, smolných, ale především vtipných tak jak to dokáže jenom on. Navíc zbožňuje svého plyšového medvídka;) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Zářný příklad, jak díky mimickým svalům a několika geniálním nápadům vytvořit kultovku. Nic vtipnějšího jsem snad ještě neviděl. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Rowan Atkinson je coby pan Bean skutečně neuvěřitelný. Dalo by se říci, že jeho show vešla svou "lidovostí" do dějin, protože jeho humor je skutečně určen všem (snad jen ti nejzarytější intelektuálové nad ním ohrnou nos, ale ostatní jej vděčně přijmou za svůj). Mnoho nezapomenutelných scének a gagů. Zcela určitě všem utkví v paměti i Beanův oblíbenec - plyšový medvídek, který si v seriálu také užije své. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nezapomenutelná, nejztřeštěnější postavička ve světě seriálů, která kdy mohla být. Zajímavé, že Rowan Atkinson ve skutečnosti je dosti plachou a extrovertní osobou, hrát mu jeho životní roli pana Beana, mu ale nedělá absolutně žádný problém. Je vidět, že se nemusí mluvit, aniž by nebyla zábava. On je tím zdárným případem. Krom toho je to taky jeden z prvních seriálů, který na české televize přišel a fakt je, že jak ho mám rád, tak si ho oblíbila celá republika. Neřekl bych, že pro svojí občasnou vlezlost nebo blbost, ale příjemnou a hřejivou dětinskost, která se nezapomíná a ty příhody, ty tuplem ne. (9/10) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Zarputilý motáčik v podobe Mr.Beana ma vždy vedel rozosmiať či už v seriálovej alebo vo filmovej podobe. Rowan Atkinson v životnej úlohe! ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Někdy geniální a někdy jen průměrný, ale vždycky neuvěřitelně vtipný!!!! Jeden díl v kterém daruje svému plyšovému medvídkovi jeho oči opravdu stojí za to a pro myšku je sýr(položený na pastičce). ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Seriál jenž je stokrát vtipnější a povedenější než dosti toporně a trapně vyznívající celovečerní film. Atkinson předvádí své životní výkony, které s přihlédnutím na jeho nejnovější filmy - viz. Johnny English asi jen těžko někdy zopakuje. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ten, který oprášil zašlou slávu němé grotesky a znovuobjevil magickou sílu gagu. Muž, jehož tvář a mimika jsou nedocenitelnou obchodní značkou... ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Atkinson je docela zajímavý týpek i ve skutečnosti. Jedna z nejnamyšlenějších britských celebrit, která se kdysi vyjádřila, že by vyřešila všechny problémy světa, kdyby byli všichni jako on, a proto zřídí special-Atkinson sperma banku. Nevím, jestli k tomu došlo, ale trochu více excentriky by na tomhle světě rozhodně neuškodilo. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

jak může někdo tak inteligentní dělat ze sebe takovýho vola???:-D kéžby lidí jako on bylo víc.. kdo si sám ze sebe umí dělat srandu.. je NĚKDO! jeho scénky se nedají nikterak vytknout ;) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No podrobnejsi komentare mam u jednotlivejch dilu, ale jako celek je to na jasnejch 5*, protoze prihody pana Beana je totalni masakr s mega dokonalym Atkinsonem a perfektnima vtipama. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pan Bean je klasika, která snad ani nemůže nebavit. mě bavil ve velké většině případů. Ne vždy maximálně, vždycky ale do určité míry. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomhle kultovním seriálu nevěřím, že by Rowana Atkinsona mohl ještě někdo v životě brát vážně, to fakt nejde, stačí si vzpomenout na kteroukoliv z jeho mnoha nenapodobitelných grimas a dokonale infantilních, či polo-šílených scének a rázem je na tváři úsmev jak vrata. Postavička pana Beana má prostě neopakovatelné kouzlo (ze kterého těžila mimo jiné i jedna geniální scénka v Lásce Nebeské), jako malý jsem ho zbožňoval a i po tolika letech stále dokáže výborně pobavit, byť kvalita není vždy zcela vyrovnaná. 9/10 ()

Reklama

Reklama