Reklama

Reklama

Epizody(14)

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru skutečnou senzaci. Panu Beanovi se dostalo četných mezinárodních ocenění, mezi kterými nechyběly ani Emmy za populární tvorbu, cena za komedii města Montreux a Mezinárodní cena kritiky z Montreux. Svými kousky, které ho přivádějí do prekérních situací, si získal publikum na celém světě. Velký podíl na tom má také skutečnost, že jeho humor je zcela vizuální. Doprovází ho sice zvuk, avšak jen minimum dialogů. Naprosto nemožný, občas roztomilý a vždy v dobrém rozmaru, pan Bean zastává výjimečné postavení v žánru televizní komedie po celém světě. (Česká televize)

(více)

Recenze (817)

Marek1991 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rowan Atkinson, génius čo zahral pošahaného vtipálka. Veľa srandy patrí k tomuto seriálu, ktorý sa svojimi žartíkmi a nehodami, či nešťastiami pána Beana stal legendárnym a možno ho považovať za klasiku humoru, tak ako je ňou Chaplin, Laurel a Hardy, či niektoré americké sitkomy. Je to legenda britského humoru. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Je úžasné jak (skoro) němý seriál dokáže pobavit. Mě osobně se komediální výrazy Rowana Atkinsona v podání Mr. Beana velice líbí. Samozřejmě jsou i lidi, kteří Mr. Beana nesnáší z důvodu takového, že Atkinson ze sebe dělá doslova blbce, ale upřímně takové lidi nechápu, protože takové obličeje, které dokáže Mr. Bean by snad nikdo jiný nedokázal. Zřejmě nejlepší seriálový klenot z Velké Británie. PS: BEAUTIFUL THEME SONG. ______________________ | 1) Mr. Bean(85%), 2) Návrat pana Beana(85%), 3) Prokletí pana Beana(85%), 4) Pan Bean jde do města(85%), 5) Trable pana Beana(85%) 6) Pan Bean znovu jede(85%), 7) Veselé Vánoce, pane Beane(90%), 8) Pan Bean v pokoji číslo 426(85%), 9) Pozor na dítě, pane Beane(85%), 10) Udělej si sám, pane Beane(85%), 11) Zpátky do školy, pane Beane(85%), 12) Odpal, pane Beane(85%), 13) Dobrou noc, pane Beane(85%), 14) Vlasy pana Beana z Londýna(90%) > Průměr: 86% (5*) | ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější komik Mr. Bean. Jeho grimasy jsou neodolatelné. U některých dílů, když jsem je viděl prvně, jsem se válel smíchy. Prostě zábava, která neomrzí. Navíc mám rád, když si někdo dělá legraci sám ze sebe. Sám jsem tomu zdárným příkladem. Mohl by se pokusit o nějaké nové díly, tím by mě vážně potěšil. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Škleby i malé úšklebky jsou největší zbraní tohoto hromotluka a hlupáka, který právoplatně je označován jako jeden z největších britských komiků vůbec. To jeho vozítko je dodnes fenoménem, ono mít vyleštěnýho mini coopera je dnes klasa. Jenom mne zajímá jak se chová Rowan Atkinson ve společnosti. Jestli aspoň trochu tak jako ve svém seriálu, tak bych si přál se s ním setkat. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Vrchol současné komiky. Vezmete situaci, ve které se nachází milióny britů každý den a rozehrajete ji do absurdna. Pohyby, které každý dělá bezmyšlenkovitě, místa, kam chodíme denně, lékař, kostel, večeře, odjezd na cestu, návštěva parku...to vše se pro Beana stává dobrodružnou překážkovou dráhou. Fascinující je taky jeho pohybové nadání - podívejte se, jak třeba pomalu vstupuje na žíněnku - vrchol pohybové průpravy. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (78)

  • Z epizody byla vystřižena scéna, kdy Mr. Bean (Rowan Atkinson) čeká na autobus. (OJan)

Reklama

Reklama