Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti prvým dvom epizódam slabšie tempo. Dočkáme sa ale zopár výborných scén, len mám dojem, že linka s Ukrajincom je proste len taká klišé výplň, aby sa to celé dalo natiahnuť na šesť epizód. Ide tak trochu proti ironickému ladeniu celého projektu, ale na druhú stranu tu sú aspoň emócie. No a keď pôjdete niekedy na operáciu očí, tak si treba vopred zistiť referencie na kliniku. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zatím bezkonkurenčně nejslabší díl. Ta partnerská homolinka mě ukrutně nebaví. Taktéž po bankovním kolapsu z minulého dílu, jsem se těšil na poněkud drastičtější dopady. Takové nemastné neslané. I ta operace, na kterou se ty dvě retardované opičky vydaly, mohla přinést něco výrazně zajímavějšího. Slabé 2 kousky. Dle hodnocení bych měl mít tímto za sebou nejslabší díl seriálu a mohu se těšit na světlejší zítřky. Za sebe musím říct, že se tento seriál Black Mirror ani vzdáleně nepřibližuje. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Reflexu to někdo velebil jako vizionářskou záležitost, zamyšlení nad budoucností. Já vidím jen britskou Dynastii Nováků zasazenou bůhvíproč do doby za 5 a více let. Vize ale postrádám, naopak se mi dostává přemíry gay lásky. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia časť je nevyužitý potenciál. Post-nuke era nič, aj keď už mala zúriť tretia svetová, finančná kríza len lízla pár postáv, žiadne kolapsy v novinách. Aspoň. Zrážka na bajku mohla byť niečo autonómne bez pilota, ako napr ten vydarený dron z predošlej časti. "To je všetko čo máme dnes. môžeme ísť." ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama