Reklama

Reklama

Šmoulové

(seriál)
  • USA The Smurfs (více)
Animovaný / Rodinný / Fantasy
USA / Belgie, (1981–1989), 90 h 10 min (Minutáž: 12–23 min)

Tvůrci:

Peyo

Předloha:

Peyo (komiks)

Hrají:

Don Messick, Danny Goldman, Lucille Bliss, Frank Welker, Michael Bell, June Foray, Hamilton Camp, William Callaway, Alan Oppenheimer, Alan Young (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(256)

Veselé příběhy malých, ale modrou barvou nápadných skřítků - šmoulů. Šmoulové si žijí svým bezstarostným životem, který jim věčně kazí zlý černokněžník Gargamel a jeho kocour Azrael, kteří jsou posedlí touhou pochytat všechny šmouly a sníst je... (wader)

Recenze (319)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hláška o Šmoulech je ve filmu Donnie Darko! Tento seriál mě nikdy moc nazajímal. Písničky jsou ovšem nezapomenutelné. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Napadlo vás někdy zamyslet se nad původem Šmoulů? Nejsou to náhodou emigranti z Pandory, kde neměli místo protože všude byli velcí Navi? ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhezčích pohádek mého dětství, ale mimochodem viděli jste jak nyní OSN Šmouly zneužila, docela doporučuji na to mrknout, nazval bych to Šmoulové a ukazka dopadu jaderné hlavice na jejich houbovité přístřešky. A nebo Drtivý dopad, ne to už je zabrané .... tak nevim (( :: ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Modří trpajzlíci ve slušivých čepičkách v poklidu znázorňovali všechny možné lidské vlastnosti i charaktery. Asi proto je chtěl poctivý sběratel Gargamel odchytit, ale jeho šmoulí sbírka na konci každého dílu činí přesně: 0 kusů odchycených šmoulů. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Gargamel a malí ódéesáčci ve věčném battlu, do toho jediná příslušnice šmoulinkovského pohlaví a mě s nabývajícím věkem pořád víc zajímá, jak se ty roztomilý postavičky vlastně množí? Že by jim je Šmoulinka "vrhala" na zakázku? Nebo se oddávají takovému malému grupáčku a rychlejší vyhrává? Je pardon! Doufám, že můj koment nebudou číst děti! Těm doporučuju držet Šmoulům pěsti a poslat jim třeba dárcovskou sms a na facebooku založit vlastní modrej partaj. Update: Všiml jsem si, že nejsem sám, koho zajímá kopulační aktivita kreslených postaviček. Fuj, styďme se! :-) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Šmoulové jsou výborný :) Originální, modrý, fenomen. Jako malá jsem je milovala, ještě mám doma ty jejich kazety. Gargamel mě ale dodnes nepřestává fascinovat, on je snad ještě neschopnější než já. A nejradši mám Sašetku, má úžasnou růžovou kombinézku :) 5* ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Jé Šmoulíci. Sem tam mi ale přišli docela roztahaní a až moc moralizující. Jsem zvědavý na plánovaný celovečerní film. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Taťka šmoula (Vlastimil Brodský), šmoulinka (Jitka Molavcová), Koumák (Jiří Prágr), Mlsoun (Petr Oliva), Nešika (Pavel Zedníček), můj oblíbenec Fešák (Pavel Trávníček), (...) a k tomu Gargamel a Azrael. No comment!!!:-)) ()

Legas 

všechny recenze uživatele

Až ty mizerný skrčky dostanu... Kdo má zájem, mám doma pohyblivý obrázek polonahé Šmoulinky, která šmouluje jednomu Šmoulovi jeho šmouláka ;-) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. I když jsem byl malý tak jsem šmoulí rodinku moc nemusel. | Průměr všech zhlédnutých dílů: 55% (2*) | ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Klasická pohádka dětských let. Na Toma a Jerryho to nemá, ale i tak je to pěkné. Vždyť také je to klasika mezi animovanými filmy. ()

Související novinky

CGI Šmolkovia

CGI Šmolkovia

20.07.2005

Malí modrí škriatkovia s nápadnými bielými čiapkami zabávajú deti aj dospelých už od roku 1958, kedy začal Beligčan "Peyo" Culliford uverejnovať svoje krátke komixové stripy. Na popularite Šmolkov má… (více)

Reklama

Reklama