Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film volně navazuje na snímek "Kapitán Korda". Manželé Markových adoptovali Pepíka Janouška, který když jeho nevlastní maminka čeká dítě dostává strach, že ztratí lásku svých adoptivních rodičů... (oficiální text distributora)

Recenze (14)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Jsem tu registrován skoro dva roky a tento film jsem ještě nehodnotil. Jen díky tomu, že ho dnes (15. 5. 2010) vysílá NOVA, tak jsem si vzpomněl, že kdysi dávno mě tento snímek dobře pobavil. Pamatuji si schopné herecké výkony dětí i dospělích. Tento film řadím mezi ty lepší a doporučuji ho všem dětem, aby poznali, jaká se točila díla, když jejich rodičové dospívali. ()

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale čekal jsem od tohoto filmu jaksi víc. Proto jsem byl po jeho shlédnutí docela zklamaný. Film rozhodně není špatný, ale něco mu chybí. Řekl bych, něco v ději. Výkony herců (jak dětských, tak dospělých) byly dobré. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Další klasická dětská dobrodružná veselohra Josefa Pinkavy, která si může směle podat ruku s jeho dřívějšími filmy. 60% = 3/5 ()

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Tyhle dětské filmy můžu. Jirka Strnad (Pepík) měl svůj neodolatelný provinilý kukuč, jeho mudrlantský kamarád byl pravidelně řezaný jak žito, nechyběla ani věčně dolézající copatá spolužačka co se vždy v pravou chvíli zjevila aby jim helfnula. Neměla to holka lehké, byla sociální případ a musela chudera jezdit na smeťák pro železo do šrotu. A zlý výrostek Hugo alias Belda tak dlouho lanařil malého Pepíka do party až milý Pepík Beldovi vypálil celou chatu kde se scházeli :-) ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Uchazejici pokracovani slavneho "Kapitana Kordy". Na toho ovsem nestaci... Mne osobne napriklad chybi Brabec a Milena jako rodice (zde Frej a Tvrznikova). Tohle uz je proste podruhe zalite kafe... :-) 3+ ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Průšvihy, které jsou pro mne, coby opatrného člověka, nepříjemné sledovat, na druhé straně je to takové reálné až syrové. Takže nakonec ty mimořádné čtyři hvězdy dám, velmi se mi to líbilo. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Hlavní dětský hrdina byl dobrej ač pořád takový ušlápnutý a jeho přiblblej kamarád . Ale nejlepší je záporák,chuligán,velitel a osmák Belda, který má svoji skrýš se strážema, kde má lodní motor o šedesáti koních a podobný kraviny a pak to krosí na kozím dechu, to mne vážně dostalo:-) ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Krasne spravene ;-). Pohodovy pribeh pre deti i dospelych - citlivo psychologicky, vztah adpotovaneho chlapceka k okoliu, kamaratsvo, rodina, skola.. Pekne, bravo! Zasluzene 4* ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Za zmínku zde stojí herecký výkon dětského představitele a jeho otce. Zato herecký projev maminky a jeho blízkého kamaráda byl otřesný. Ačkoliv námět je ve svém základě silný, scénář se nepodařilo vybudovat tak aby ze mě dokázal vytáhnout hlubší emoce. A to já dokáži plakat nad kde čím. Filmové zpracování poplatné době takže podprůměrné. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Docela by mne zajímalo, jak mohla taková kráva jako Jana Marková projít přes psychotesty, které probíhají dávno před převzetím dítěte. Za ty její blbé řeči bych ji někdy normálně něčím bacil. Jinak jde o skoro stejný film jako „Kapitán Korda“. Prý to navazuje, ale mně se to nezdá. Už podle příjmení zúčastněných. Celkově jde o podprůměrnou podívanou občas hrající na city. ()

Reklama

Reklama