Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bartova třída jede na exkurzi do atomové elektrárny, kde pracuje otec Simpson. Jenže Homerovi se zrovna podaří další průšvih a o práci přijde. V beznadějné situaci dostane vnuknutí: je třeba se postarat o bezpečnost Springfieldu! Jeho aktivita míří i k atomové elektrárně. Ředitel Burns jej však včas zkorumpuje nabídkou místa – bezpečnostního referenta... (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia epizóda z prvej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer´s Odyssey" (Homerova odysea). Keď Homer Simpson príde o prácu v elektrárni, tak prepadne silnej depresi. Pomýšľa na sebevraždu. Pri jej nepodarenom pokuse príde na to, že sa bude venovať tomu, aby sa zvýšila bezpečnosť v meste Springfield. Jeho občianska aktivita vyvrcholí bojom proti springfieldskej atómovej elektrárni. ***** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne dost rozporuplná epizoda. Humoru pomálu, spíše jen co se týká jízdy autobusem do školy. Celkově vzato spíše depresivní, než humorné. Poučení z epizody: Po neúspěchu je nejlepší řešení spáchat sebevraždu a ulehčit tak rodině od svého příspěvku. Měnit strany se vyplácí, když se to vyplácí. Peníze vládnou egu. Svědomí se přeceňuje. Čest a spravedlnost jsou jen obhajobou zkrachovalců. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Bart má exkurziu do továrne kde je svedkom prepustenia svojho otca. Homer si nevie nájsť prácu a tak chce skoncovať so životom. Objaví ale nové nadšenie v bezpečnosti okolia. Prevedenie: Hneď v začiatkoch seriálu sa jeho hlavný hrdina chce zabiť. Bart je mega a hláškuje jedna radosť. 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Homer Simpson je v každom z vás"... jedna z najmúdrejších myšlienok celého seriálu. A telefonát od Barta a Lízy Očkovi obsahuje hneď v tretej epizóde celého seriálu tú najvtipnejšiu hlášku týchto krátkych pravidelných etúd. Skrátka tvorcovia šľapali na maximum hneď od začiatku. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (21)

  • Policie má v této epizodě tmavé uniformy, přičemž v pozdějších epizodách jsou modré. (Duoscop)
  • První epizoda, ve které se objeví pivo značky Duff. (henrycruel)
  • V této epizodě je poprvé zmíněn Homerův prostřední iniciál "J.", který má být poctou postavám Bullwinklea J. Moose a Rocketa J. Squirrela ze seriálu The Bullwinkle Show (od r. 1961). (henrycruel)

Reklama

Reklama