Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Soused Flanders si pořídí nový přívěs, Simpsonovi nemohou zůstat pozadu. A tak se svým novým ojetým přívěsem vyrážejí do přírody. Vůz uvízne nad propastí, Homer s Bartem se ztratí a zapadnou v bažinách. Homer se dostává do středu pozornosti médií i vědeckých laboratoří – coby blíže neidentifikovatelný tvor z bažin... (Česká televize)

Recenze (16)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno prvá geniálna epizóda celého seriálu, kde viacero hlášok a scén skultovelo. Homer sa snaží vyrovnať Flandersovi a tak si kúpi, no povedzme že o niečo lacnejší karaván a vydá sa s rodinkou na výlet do prírody. Ako to asi dopadne, sa dá jednoducho predpovedať. Rodinka sa rozdelí na tretiny, pričom najlepšie sa vo voľnej prírode darí Maggie. Ďalšie dve ženy v rodine to ako tak zvládajú, ale Homer s Bartom akosi nové prostredie nedávajú, ešte šťastie, že sa rozpúta po Homerovi štvanica. Či je veľmi podpriemerný človek, alebo nadpriemerné zviera, na to sme nedošli ani o tridsať rokov neskôr... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Siedma epizóda z prvej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "The Call of the Simpsons" (Volanie prírody). Spontálny výlet rodiny Simpsonovcov starým obytným karavanom do hôr nedopadne dobre. Pri nehode v divočine oň prídu. Tak sa Homer s Bartom vydajú hľadať pomoc. Táto ich záchranná misia sa však poriadne skomplikuje, keď si zhodou náhod Homera zmýlia s legendárnym horským mužom Big Footom. ***** ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homer sa rozhodne ukázať susedovi Flandersovi, že aj jeho rodina má na to aby si obstarala karavan a tak sa dostávajú na výlet do prírody, ktorý nedopadne moc dobre. Prevedenie: Jedna z tých lepších častí v ktorej ide humor ruku v ruke s mravným poučením a skoro všetky gagy vyšli na výbornú. Veľká noha Homer je legenda. 92% ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto miluju obchodníka s karavany, perfektní prodej! Cesta karavanem úplně best. Prozatím nejlepší epizoda, zejména rozluštění záhady JáTyho! Poučení z epizody: Krev je více, než voda... ale obětovat otce je přirozená záležitost. Mužský šestý smysl pro orientaci je po právu hodnocen jako nezpochybnitelně brilantní. První zásada pro přežití v lese je? No přece zakrýt si nahotu! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Jde o jednu z prvních epizod seriálu, která vyšla spolu s epizodou Malý génius na videokazetě ve Spojeném království. Pro mnoho zdejších diváků se tak tyto epizody staly úvodem do seriálu (zejména v době, kdy seriál ještě nevysílala terestrická televize). (henrycruel)

Reklama

Reklama