Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na večírku se spolupracovníky se Homer zaplete s jistou břišní tanečnicí. Naneštěstí se Marge rozhodne využít volný večer, aby si s dětmi vyšla na večeři – do stejného podniku. Bart vyfotí otce v lechtivé situaci, fotka oběhne město... Za trest dostane Homer od Marge úkol: poučit Barta o skutečné hodnotě žen. (Česká televize)

Recenze (17)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nie najlepšia epizóda prvej série, ale kultová scéna Homerovho tanca so striptérkou a Bartova fotka sú tak legendárne, že si zaslúžia plné hodnotenie. Nie prvý a ani nie posledný krát prechádza manželstvo Simpsonovcov krízou, našťastie my vždy vieme, že to dobre dopadne. A tentokrát má Homer našu plnú úctu, akým spôsobom ju zažehnal. Možno si z toho všetkého niečo odniesol aj Burns, ale ako ukázala budúcnosť, ženy sa mu k nohám ani po Homerových radách nikdy nevrhali. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénka s Bartovým foťákem a pošťačkou byla fakt nezapomenutelná. Poučení z epizody: Nejlepší způsob, jak vejít do manželství, je nevěra při rozlučce s prostitutkou (striptérkou). Dítě nejlépe vychováte tak, že ho provedete všemi striptýzy ve městě. I starý dědek chce trochu toho tělesného teplíčka od opačného pohlaví. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Desiata epizóda z prvej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer´s Night Out" (Sveták Homer). Na pred svadobnom večierku jedného z kolegov sa Homer Simpson poriadne odviaže. Pod vplyvom alkoholu začne nehanebne tancovať s prostitútkou, ktorá si hovorí Princezná Kašmíra. Pri tomto úlete ho odfotí jeho syn Bart. Pikantná fotka obletí celý Springfield. Homerova žena Marge je z toho vykoľajená a poriadne rozzúrená. ***** ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Homer je na rozlúčke so slobodou v rovnakom podniku ako jeho rodina na večeri a tak Bart vyfotí svojho otca so striptérkou. Manželstvo Simpsonovcov je v kríze a zažehnať ho môže iba Homer mravným ponaučením. Prevedenie: Vieme že to asi nebude posledná kríza manželského života Marge a Homera ale táto so striptérkou je asi najsilnejšia čo sa týka mravnej výchovy mládeže. To, že Barta povliekol po všetkých bordeloch je vedľajšie. 92% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (17)

  • V této epizodě je vidět Bartova slepená pokladnička, kterou v epizodě Homerova odysea (1990) rozbil jeho otec. (henrycruel)
  • Tehdejší cenzoři stanice Fox nechtěli, aby princezna Kašmíra byla striptérkou na rozlučce se svobodou. Spousta diváků totiž Simpsonovy (kvůli kresleným dětským postavičkám) považuje za seriál pro děti, i přestože jsou v něm vtipy pro dospělé. A tak z princezny Kašmíry nakonec udělali břišní tanečnici (ačkoliv Bartovi řekla, že pracuje ve strip klubech pod jménem "April Flowers"). (henrycruel)
  • Reakce na skandální fotografii Homera a princezny Kašmíry byla částečně inspirována odezvou na skandál se sexuální nahrávkou herce Roba Lowea v roce 1988. (henrycruel)

Reklama

Reklama