Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S přibývajícími lety začne jedna ze sester Marge Simpsonové, Selma, toužit po dítěti – a na zkoušku svých mateřských schopností si na jeden den vezme Barta s Lízou... (Česká televize)

Recenze (11)

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duff Beer for me, Duff Beer for you, I'll have a Duff, You'll have one too, Duff Beer for me, Duff Beer for you, I'll have a Duff, You'll have one too, Duff Beer for me, Duff Beer for you, I'll have a Duff, You'll have one too, Duff Beer for me, Duff Beer for you, I'll have a Duff, You'll have one too, Duff Beer for me, Duff Beer for you, I'll have a Duff, You'll have one too, Duff Beer for me, Duff Beer for you, I'll have a Duff, You'll have one too, Duff Beer for me, Duff Beer for you, I'll have a Duff, You'll have one too, Duff Beer for me, Duff Beer for you, I'll have a Duff, You'll have one too .... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tu a tam človek narazí na epizódu, ktorú ešte nikdy nevidel. Dramaturgicky trochu zmätočné, od dejovej línie so Selmou odchádzame do Duffylandu, síce s ňou, ale už pôjde o niečo iné. Avšak tých luxusných fórov je tu stále dostatočné množstvo na to, aby som ohodnotil plnou paľbou. A minimálne si dáte nabudúce pozor, keď vložíte do chladničky príliš veľký sendvič. Nehovoriac o tom, keď pôjdete do spermobanky pre nejakého toho "génia", môžete totiž skončiť s malým Barniem. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trinásta epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Selma's Choice" (Selmina voľba). Selma Bouvierová, staršia sestra Marge Simpsonovej, začne náhle pociťovať, že jej bijú biologické hodiny. Pocíti silnú potrebu mať dieťa. Chce sa stať matkou. To ju však rýchlo prejde po tomto, čo strávi jedno šialené poobedie s troma deťmi svojej sestry (Bartom, Lízou a Meggie) v zábavnom parku Duffland. ***** ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Na obálce časopisu „101 zmrazených otců“ jsou profesor John Frink, béčkový herec Troy McClure a instruktor bowlingu Jacques. (Duoscop)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Selmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama