Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Líza se na svátek svatého Valentýna slituje nad Ralphem Wiggumem a dá mu valentýnku. Ralph si to však vyloží jako projev pravé lásky a začne Lízu neúnavně pronásledovat. Co ale udělat s dvořícím se spolužákem teď? (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wiggumovci tentokrát vážne váľajú. Taťko vie, akými prostriedkami dosiahnuť, aby jeho syn hral hlavnú úlohu Georgea Washingtona v školskom divadle. No a ten nám predvedie, že skutočne vie hrať. Len Líza to tentokrát s ľútosťou trochu prehnala a ukázalo sa, že v niektorých prípadoch je lepšie byť úprimným. Ale nie sme v reálnom živote, ale v Springfielde, takže sa všetko utrasie a nabudúce si už nikto nebude nič pamätať. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pätnásta epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "I Love Lisa" (Svätého Valentína). Na deň sv. Valentína sa Liza Simpsonová zľutuje nad svojim spolužiakom Raplhom Wiggumom a dá mu valentínskej prianie. Je jediné ktoré dostane. Bezhlavo sa do nej zamiluje. Liza je však z jeho neokrôchanej náklonosti zúfalá. Obťažuje ju to. V návale zlosti Ralphvi vykričí, že valentínku mu dala iba z ľútosti. To mu zlomí srdce. ***** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (4)

  • Jediný díl, v němž je Ralph (který se tu zamiluje do Lízy) schopen vyplodit kloudnou větu. V jiných dílech je vykreslen spíše jako duševně zaostalý. (necisty)
  • Na konci epizody hraje „Monster Mash“ od Bobbyho Picketta. (Duoscop)
  • Když dostane Homer snídani, tak si nevzpomene, co je za den. Později během hovoru už ale ví, že je svatého Valentýna, i když mu to nikdo neřekl. (Duoscop)

Reklama

Reklama