Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Springfieldu zanese šoubyznys novou hvězdu – velmi vypečenou a také dost vulgární postavičku jménem Gabbo. Mnohem vypečenější, než je Šáša Krusty. Kariéra Bartova milovaného klauna visí na vlásku. A tak Bart s Lízou vytáhnou do boje – a jako jejich spojenci se v epizodě objeví Red Hot Chilli Peppers, Luke Perry, Bette Midlerová i Liz Taylorová... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve zlaté éře seriálu překvapivě nudný a utrápený díl, a to přesto, že se to v něm jen hemží přizvanými celebritami (Bette Midler, Luke Perry aj). Speciální poznámka pro překladatele: Uvádět Red Hot Chilli Peppers jako Papričky a nadto nadabovat jejich originálni Give It Away (navíc s raritně změněným textem) může jen totální ignorant ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata druhá epizóda zo štvrtej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Krusty Gets Kancelled" (Šáša Krusty je zrušený - Šáša Krusty má padáka). Televízny klaun Šáša Krusty má silnú konkurenciu, ktorá mu ničí jeho showbiznis. Na scénu prichádza Gabbo! V tejto epizóde sa objavila aj hudobná skupina Red Hot Chili Peppers, ktorá v tej dobe fungovala v zložení: Anthony Kiedis - spev, Flea - basová gitara, Chad Smith - bicie nástroje, Arik Marshall - gitara. ***** ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krusty má, po koľkatý krát už, problémy. A zase ich, po koľkatý krát už, vyriešia súrodenci Simpsonovci. Osobne ma kariérne trable šaša príliš nebavia, ale podstatné sú fóry a kde inde uvidíte Lukea Perryho preletieť cez všetko, čo sa len v Springfielde dá. Inak ide o hviezdny diel, to by človek chcel byť v dabingovom štúdiu. Ale neviem, ako to prebiehalo, či tam bol Hugh Heffner práve vtedy, keď Elizabeth Taylor a tak. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Šáša Krusty má v bytě na stěně fotky, které nemají obličeje. Později už je ale mají. (Duoscop)
  • Fotka s Lukem Perrym má v sobě zapíchnuté šipky, které tam v předešlém záběru nebyly. (Duoscop)
  • Marge v epizodě neřekne jediné slovo, i když se v ní objeví. (offlineman)

Reklama

Reklama