Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ředitel školy Skinner dostane padáka. Bart by se měl radovat jako první, jenže... za Skinnerovo propuštění může tak trochu on, nebo přesněji řečeno jeho pes Spasitel. A tak se stane něco neuvěřitelného: mezi bývalými soupeři vznikne zvláštní přátelství. A ve škole zatím svérázně řediteluje Ned Flanders. (Česká televize)

Recenze (10)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda sa tvári, že je celá o Bartovom a Seymourovom priateľstve, ale skôr tu ide o dve polovice. O Spasiteľovi v škole a jeho dobrodružstvách v potrubiach, kde sa hrajú na schovávačku s Williem á la Votrelci. Ten sa ale musí nechať najskôr namazať... No a potom to príde. Obaja aktéri nového priateľstva si uvedomujú trpkú pravdu, že keď sa vráti všetko do starých koľají, tak skončí aj ich kamarátstvo. No uznajte, to je akoby sa navždy spriatelili Batman s Jokerom. Ale aspoň budú mať krásne spomienky. Nepozerať, ak máte ilúzie o americkej armáde. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devätnásta epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Sweet Seymour Skinner´s Baadasssss Song" (Skinner - sladký nepriateľ). Bart Simpsons privedie do školy svojho psa Spasiteľa. Ten tam spôsobí taký rozrouch, že riaditeľ Seymour Skinner dostane kvôli tomu padáka. Na jeho miesto sa dostane Ned Flanders. Lenže pod jeho vedením sa škola ocitne v totálnom chaose. Bart si uvedomí, že mu Skinner chýba a preto sa pokusí ho dostať znova do funkcie riaditeľa. ***** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (12)

  • Když malý Ned vylije inkoust na stůl, tak se v různých záběrech mění množství inkoustu a poloha papírů. (Duoscop)
  • Když Spasitel dostane tác s cukrátky, tak se na něm v různých záběrech mění jejich množství. (Duoscop)
  • V epizodě zazní píseň „With A Little Help From My Friends“ od Joe Cockera. (Duoscop)

Reklama

Reklama