Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska kvete v každém věku, a děda Simpson není výjimkou. A aby to nebylo jednoduché, zamiluje se do matky Marge, paní Bouvierové. Že by nakonec z Homera a Marge byli nevlastní bratr a sestra...? (Česká televize)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Láska kvitne v každom veku, v tomto prípade ale oveľa viac na strane mužov. Pani Bouvierová je skôr pragmatička, ktorá na city príliš nedá, takže vybrať si medzi Burnsom a Abrahamom sa zdá byť jasná vec. Veci sa však trochu skomplikujú. Bart si začne zahrávať s Homerovou kreditkou, našťastie to nedopadne tak zle, ako to na prvé počutie znie. Fajn epizóda so zopár skvelými fórmi (Chaplin), ale medzi topku piatej série si ju nezaradím. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda z piatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Lady Bouvier´s Lover" (Milenec lady Bouvierovej). Homerov otec Abe Simpson sa zamiluje do matky jeho manželky Jacqueline Bouvierovej. Tá jeho city opätuje. Zdá sa, že budú mať svatbu. Lenže razom do ich vzťahu vstúpi milionár a majiteľ springfieldskej atómovej elektrárne Charles Montgomery Burns, ktorý sa začne tiež o Jacqueline zaujímať. ***** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Když doručovatel stojí u dveří, tak má zprvu hnědý kabát a černou pleť, ale při druhém záběru má bílou pleť a modré triko. (lardko)
  • Tento díl zčásti paroduje film Absolvent (1967). Na konci uslyšíme i pozměněnou verzi písně „The Sound of Silence“ od amerických hudebníků Simon & Garfunkel, která rovněž zazněla v Absolventovi. (Winster)

Reklama

Reklama