Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pan Burns chce být milován a uctíván davem. Leč veškerá doporučení Smitherse se míjejí účinkem. A tak si pan Burns vezme jako odborného poradce Homera Simpsona... (Česká televize)

Recenze (9)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Burns: "Kde je ta příšera, sude, za co vás platím?!" - Homer: "Za práci v elektrárně." - školník Willy: "Mně neplatíte vůbec!" - prof. Frinck: "A mě jste unesl!" ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvadsiata prvá epizóda z desiatej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" (Simpsonovci) sa volá "Monty Can't Buy Me Love" (Za peniaze si Monty lásku nekúpi). Majiteľ springfieldskej atómovej elektrárne Charles Montgomery Burns je síce nesmierne bohatý, ale medzi obyvateľmi mesta nie je zrovna obľúbený. Chce sa im zapáčiť a zvýšiť svoju popularitu. Odcestuje do Škótska, kde v uloví legendárnu lochnesskú príšeru Nessie a dovezie ju do Springfieldu. ***** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Homer v Škótsku, ako to tak môže dopadnúť... Ide sa tam ale pracovať, treba vypustiť jazero, nájsť Lochnesskú príšeru, chytiť ju a doviezť do Springfieldu. Dôvod? Pán Burns potrebuje zvýšiť svoju popularitu. Ako tento tvor dopadne, prezrádzať nebudem, ale nebol to šťastný koniec. Ešte že to Nessie berie s nadhľadom. Najviac pobavil Homer pri hľadaní príšery v potápačskom obleku, hádajte, kam ho pátranie zaviedlo... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V obchodě Artur rozhazuje mezi lidi dolarové bankovky. K Nedovi ale doletí stovka. (Duoscop)
  • Lochneská příšera tu má několik velikostí, např. při prvním setkání je velká jako dům, zatímco na konci v kasinu je o poznání menší. (Winster)
  • Když Artur přistane v obchodě, tak má na balóně pytle s penězi, které jsou zavázané. Později je ale jeden rozvázaný. (Duoscop)

Reklama

Reklama