Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer splácí několik hypoték, nemá žádné úspory, a tak se rozhodne, že požádá pana Burnse o zvýšení platu. Jenže pan Burn, jakožto znuděný a zasmušilý stařec, má pro Homera jiný návrh: Homer bude za úplatu dělat cokoli, co si pan Burns usmyslí. P.S. Co by člověk pro peníze neudělal? Aneb Homer cvičenou opicí. (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Piata epizóda z dvanástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Homer versus dôstojnosť" (Homer vs. Dignity). Homer Simpson sa ocitne v zlej finančnej situácii, nezvládla splácať hypotekárne úvery. Odváži sa požiadať svojho šéfa, majiteľa springfieldskej atómovej elektrárne Charlesa Montgomeryho Burnsa, o zvýšenie platu. Ten je ochotný mu poskytnúť peniaze, ale s podmienkou, že Homer začne pre jeho potešenie páchať rôzne zlomyseľnosti. **** ()

Zajímavosti (5)

  • Během průvodu se objeví nafukovací klaun, který vypadá jak Krusty, ale má na tričku napsané jméno "Rusty". (Duoscop)
  • Když Smithers žádá pana Burnse o volno, aby mohl produkovat muzikál o panence Malibu Stacy, Burns se směje a sarkasticky se ptá, proč nenapíše muzikál o obyčejné kočce nebo o královi Siamu. Odkazuje tím na muzikály „Kočky“ a „Král Siamu“. (peeteno78)
  • Při jednom z úkolů pro pana Burnse má Homer sníst u Komiksáka první číslo komiksu se Spider-Manem. Komiksák mu ho předá s nápisem na obálce „Spider-Man“. Ale první číslo s oním hrdinou mělo název „Amazing Fantasy #15“. (Guilemot)

Reklama

Reklama