Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer chce jít s dobou, a tak si pořídí počítač a vytvoří si svou vlastní webovou stránku. Pod jménem Pan X zde publikuje veškeré špinavosti, které se ve Springfieldu dějí. Neznámý internetový čmuchal vyvolá ve městě paniku... (Česká televize)

Recenze (10)

Dvojirakri 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné! Dezinformátoři dnes vydělávají ohromné peníze za svoje lživé a štvavé články, a Simpsonovi s tímto přišli už v roce 2000! Tedy, ne že bych komukoli věřil že 20cm pod Denverem žije neznámá rasa, ale když to šikovně podáte, a máte dostatečně široký substrát omezených mozků, můžete shrábnout slušné miliony třeba i za zprávu o tom že střelba na škole které podlehlo přes 20 dětí se vlastně vůbec neodehrála... Inu jak stále tvrdím: Čím je lidstvo chytřejší, tím jsou lidé blbější. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

If you've committed a crime and you want to confess, click "yes." Otherwise click "No." You have chosen "No," meaning you've committed a crime but don't want to confess. A paddy wagon is now speeding to your home. While you wait, why not buy a police cap or t-shirt? You have the right to remain fabulous." ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S veľkým očakávaním prichádza mierne sklamanie. Ako už bolo spomínané, prvá, reálnejšia polovica bola skoro dokonalá, tá druhá skôr vycucaná z prstu. Aj keď sa podaril úplný záver na ostrove. Je to trochu škoda, potenciál zápletky v Springfielde by vystačil na celých dvadsať minút. Ale aspoň budú mať radosť milovníci konšpirácií a my zase môžeme skonštatovať, že tvorcovia Simpsonovcov sú veľkí vizionári. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl bych rozdělil na dvě části. Ta první se povedla, byla reálná a člověk se lámal smíchy. Ta druhá po únosu na ostrov už byla horší. Homerůvby dvojník stál za to, ovšem zbytek byl přitažený za vlasy. ()

ASFM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelné!!!!!!! Tolik vtipu, tak vypečenej děj, jen na ten díl vzpomenu, už se směju víc než u nějakýho seriálu co dávaj na Comedy Central. Tyhle epizody by měly být schraňovány anti- jaderných kapslých pro budoucí generace, nebo posílány do kosmu mimozemšťanům jak radarové zprávy. Tímhle by se mělo lidstvo chlubit, nepřestávajícím humorem, který rozesměje 5tileté dítě i důchodcovského příznivce Miloše Zemana. 200% ()

Zajímavosti (6)

  • Když Číslo 6 ukazuje Homerovi svou loď, tak stojí na břehu čelem k vodě. Poté, co ho ale Homer odstrčí dozadu, tak spadne do vody. (Duoscop)
  • Spasitel v úvodní znělce tancuje na zadních nohách jako pes Snoopy z komiksového stripu Peanuts v televizním speciálu Vánoce (1965). (peeteno78)

Reklama

Reklama