Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Homer propadl panice a čte všechny knihy o zkáze světa. A panika se ještě stupňuje, když zjistí, že den D nastane 18. května – tedy přesně za týden. Takže za týden bude konec světa. Ovšem když Homer bude lidstvo varovat, třeba se dostane do nebe... (Česká televize)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak dojazd série, respektíve jej posledná tretina, je už takmer dokonalá, respektíve nakoniec sa dostávame na rovnakú úroveň ako v predchádzajúcich sériách. Homer predpovedá koniec sveta, ale my vieme, že pri tak zložitých počtoch môže dôjsť k menšej numerickej chybe. Kto sa ale smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie. Legendárnou je už scéna v nebi, kde najviac pobaví chudák Ježiš, dokonca ani jeho vševedúci otec nevie, čo sa mu to na Zemi stalo a čo s tým, v nebi totiž psychoterapeuti nie sú. Inými slovami sa vždy dostanú do pekla. No a kde je to nebo na Zemi, to sa dozvieme z posledného záberu. ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Název epizody odkazuje na oblíbenou frázi „Thank God It's Friday“ („Díkybohu je pátek“), kterou lidé v anglicky mluvících zemích vyjadřují uspokojení nad tím, že pracovní týden je téměř u konce a brzy nastane volný víkend. (peeteno78)

Reklama

Reklama