Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marge má velké plány – chce mít dvojkolo, chce navštívit Svatou zemi, naučit se stahovat z netu, neměnit účas a ochutnat špaldový chleba. Hned ten první vzápětí uskuteční – koupí si dvojkolo. Ovšem nikdo s ní na něm nechce jezdit. Homer má jiné „povinnosti", ale nakonec Marge najde spojence, na kterého ani nepomyslela... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní linka s Marge, Bartem a dvojkolem není žádný zázrak. Naštěstí je tu ještě Homer, který si koupí činku a začne soutěžit v páce. Předtím ještě zvládne bravurní telefonát do pizzerie. ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pěkný díl.Tato epizoda je dobrá i zajímavá.Bart tady jezdí se svojí mámou na dvojkole.Bart je pokládán tedy za "mamánka".Dávám 60 procent a 3 hvězdy.Tato epizoda se mi docela líbí.Homera využívá barman Očko,který na něm chce vydělat peníze,nebot Homer má silnou ruku z toho,jak doma posiluje...Zdařilé. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne si myslím, že Marge a Bart sú skvelá dvojka a mohli by sa vzájomne dopĺňať, ale možno až keď bude Bart starší, čoho sa divák nikdy naplno nedočká. Dejovo skôr priemerné, akoby tvorcovia využili prvý nápad, čo im prišiel na um, ale stále skvele spracované a vtipné. Pobavia najmä návštevy v Bartovom domčeku na strome a jeho rekonštrukcia. No a Homer si medzičasom ide svoje, škoda, že nabudúce bude tá ruka zase ovislá. ()

Zajímavosti (2)

  • V obchodě s karaoke výbavou Seymour prohlásí, že se svou matkou zpívá už od své 4. třídy. V epizodě Ředitel Skinner a seržant Skinner (1997) jsme se ale dozvěli, že je podvodník a za jejího syna se jen vydává. (Duoscop)
  • Během jízdy na kole zpívá Bart s Marge na melodii písně „Sweet Home Alabama“ od Lynyrd Skynyrd a Skinner se svou matkou zpívá „Ebony and Ivory“ od Paula McCartneyho & Stevieho Wondera. (Duoscop)

Reklama

Reklama