Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do školy přijde nový žák Donny a Bárt v něm okamžitě pozná vhodného společníka pro svoje lumpárny. Po menších rozporech se přidá do Bártovy party k Milhousovi a Nelsonovi. Ale najednou se nějak přestává dařit. Skinner je vždy o krok před nimi a tuší každou lest. Vypadá to, že Bárt má ve skupině práskače! Po falešném obvidění Milhouse se Bárt dozvídá krutou pravdu. Práskačů existuje totiž mnohem víc, než tušil. Homer mezitím naboural s autem a kupuje si na splátky nové. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to tentokrát nie je ani o tých hláškach, ale skôr o nadupanom deji odohrávajúcom sa v priestoroch školy a jej okolí. Tých vizuálnych fórov je tu ale dosť. No a aj pri tej kvázi zbytočnej vedľajšej dejovej línii s požičaným auťákom sa divák pobaví, a to najmä pri scéne ohrievanie verzus klimatizácia s výsledkom tornáda. Inak klasická írska hudba sa sem dokonale hodila, neznalý divák sa aspoň nestráca v tom, čo za pieseň práve hrá a čo to znamená, tu je to takpovediac v dobrom zmysle slova na prvú signálnu. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Tento díl je inspirován filmem Skrytá identita (2006), včetně ústřední melodie, kterou je píseň "I'm Shipping Up To Boston" od kapely Dropkick Murphys. (Wencek)
  • Bart o Nelsonovi prohlásí, že je jeho druhý nejlepší kamarád, a to i přesto, že ho často šikanuje. (Duoscop)

Reklama

Reklama