Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hospodský Vočko Szyslak si díky internetu najde novou lásku. Když se s ní setká osobně, zjistí, že není ani metr vysoká. Každý má své chyby, Vočko také nepatří mezi krasavce, ale na vzhledu přece nezáleží. Jenomže co si asi budou myslet přátelé? (Česká televize)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nemnohých epizód, kde sú obe dejové línie kvalitatívne rovnocenné, rozumej skvelé. Maggie už začína považovať za svojho otca Spasiteľa, takže Homer sa bude musieť začať snažiť. Ich spoločné vychádzky ale vždy končia na jednom mieste... našťastie U Očka je za podnikom aj detské ihrisko. No a náš majiteľ krčmy sa zoznámi cez internet s peknou ženou, ale s jednou vadou na kráse. Očko ich má podstatne viac, takže zase až taký problém by to byť nemal. Tony skvelých hlášok aj vizuálnych fórov, prebaľujúci Spasiteľ, video Maggie a Homera, Očkove nemiestne fóriky na rande a tak ďalej. ()

Reklama

Zajímavosti (5)

  • Původní název epizody je inspirován říkankou: „Eeny, meeny, miny, moe, Catch a tiger by the toe. If he hollers let him go, Eeny, meeny, miny, moe.“ (peeteno78)
  • Touto 436. epizodou Simpsonovi překonali rekordní počet 435 epizod seriálu The Adventures of Ozzie & Harriet (od r. 1952) a zařadili se tak do Guinnessovy knihy rekordů jako animovaný sitcom s největším počtem epizod. (peeteno78)
  • Když Vočko navštívil Simpsonovy se svou malou přítelkyní, v jednom záběru s Vočkem jsou dveře a v dalším záběru s Homerem a Vočkem už tam nejsou. (r2m2)

Reklama

Reklama