Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simpsonovi mají nového milého souseda. Bart se však domnívá, že je to ve skutečnosti Levák Bob, jeho úhlavní nepřítel. Je opravdu v ohrožení života, nebo má jen bujnou představivost? (TV Prima)

Recenze (6)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizod s Levákem Bobem vzniklo už celkem požehnaně a některé novější se již jevily jako slabší, Levák od vedle mezi ně ale nepatří a stává se jednou z nejzábavnějších částí celé jednadvacáté sezóny. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bart a Ľavák Bob, to tu už bolo veľakrát, ale vždy tieto dejové odbočky pobavia. Najmä, ak ich tu máme tak raz za sezónu. Paródia na Face-off je dokonalá, najmä na "operačnej sále". No a potom aj v bare s osamelou striptérkou. Že Bart nie je blázon a vidí pravdu tam, kde iní vidia fajn suseda, pochopí každý dlhoročný fanúšik tejto dvojky. Finále na hranici piatich štátov potešilo, ale ešte viac dodatok s novým susedom. Kto môže byť horší sused ako vrah? Neuhádnete... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

  • Bart je přesvědčen, že jejich novým sousedem je Levák Bob a tvrdí Marge, že to pozná podle hlasu. Ta mu odpovídá, že stejný hlas jako Bob má třeba Hercule Poirot. Jde o narážku, vymyšlenou režisérem českého znění a úpravcem dialogů Zdeňkem Štěpánem. Český dabér Jaromír Meduna totiž propůjčuje hlas jak Leváku Bobovi, tak Poirotovi. (funhouse)

Reklama

Reklama