Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šéf mafie pověří účetního Dana jejím dočasným vedením. Ten se rozhodne ušetřit každé penny. A Líza se seznamuje s dalšími lahůdkami, které nejsou tak úplně vegetariánské... (TV Prima)

Recenze (7)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nikdy by som nepovedal, že ma budú viac baviť Lízine peripetie s vegetariánstvom než dej okolo tlstého Tonyho. Ale ono sa aj tak zdanlivo rozdielne témy istým spôsobom na konci prepoja. Chudák Steve Carell, aspoň v origináli. No na tom Lízinom hmyze (akceptovateľná alternatíva mäsa) niečo je, bola s ním väčšia sranda, ako keby sme zostali u toho nejedlého železa. Paul McCartney jej snáď prepáči. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh sice takový průr, ale jinak díl obsahuje spoustu geniálních fórů. "A já slíbila Paulovi Mc Carteymu, že nebudu spát s Johnem..." nebo "já se v práci snažím bejt neviditelnej a jsem v tom fakt dobrej"   :-)) ()

Petr.Kocfeld 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lisa je zapřísahlý vegeterián a musí zkoušet nejíst maso.Nakonec jí ve školní jídelně kaši s hmyzem,kterou jí poradí kuchařka.Skoro nevydrží nejíst maso,když v kuchyni u sebe doma se přistihne,že tajně sahá po kousku masa a Bart jí při tom uvidí.Mafie ve městě má mezitím nového bosse a to Dana,který je povoláním účetní a pracuje pro mafii a poté se díky tlustému Tonymu stane právě oním šéfem mafie.Bart zde jako obvykle zkouší různé alotrie a docela se mu to daří.Marge a Meggie se v této epizodě až tak moc neukazují.Tato epizoda se mi docela líbila.Dávám 3 hvězdy a 60 procent. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Homer v této epizodě řekne: „Nikdy bych nečekal, že si Homer Simpson zahraje ve Dni kobylek.“ Postavu sexuálně frustrovaného účetního ve filmu Den kobylek (1975) hrál herec Donald Sutherland, který namluvil antikváře Hollise Hurlbuta v epizodě Líza bortí mýty. (don corleone)
  • Během úvodní znělky hraje Líza poprvé na jiný nástroj než saxofon, a to na housle. (Duoscop)

Reklama

Reklama