Reklama

Reklama

Škola zlomených srdcí

(seriál)
  • Austrálie Heartbreak High
Austrálie, (1994–1999), 154 h 18 min (Minutáž: 43–46 min)

Hudba:

Todd Hunter

Hrají:

Callan Mulvey, Lara Cox, Emma Roche, Ada Nicodemou, Rel Hunt, Putu Winchester, Salvatore Coco, Barbara Gouskos, Ivar Kants, Stephen O'Rourke, Abi Tucker (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(209)

Obsahy(1)

Parta mladých lidí ze střední školy Hartley v Sydney těsně před vstupem do života dospělých zažívají své první problémy. Od lásky přes drogy až k problémům kde a s kým bydlet… (Kubesz)

Recenze (118)

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná australská parodie na 90210. V půběhu seriálu, jak jsem si stačil všimnout (když jsem byl mladej a blbej a koukal na to), si nejdřív nějaký ty svoje osudy odkroutili hezounci a sympaťáci, a když došli, nastoupil jako ústřední postava sígr, kterej původně všechny šikanoval. Až ten odtáhne, vystoupí do popředí sígrův podržtaška a pak je to teprve spektákl. Hnůj! ()

Jiri9 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, klaním se a cokoliv jiného. Jenže tenhle seriál je prostě srdcovka. Ať si říká kdo chce co chce ale tohle má úroveň. Scénarista se nebojí nechat umřít hlavní postavu(s těma to tady bylo na pováženou). Ale k jednomu se musím přiznat Katarina byla moje dětská láska. Je prostě nádherná a pokud se teď kouknu jen na upoutávku pocity se stále vracejí. Byla prostě top. Stejně jako ostatní postavy. Tento seriál, myslím tím hlavně první 2 až řady jsou prostě vynikající. ()

Reklama

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

Máloktorý seriál z môjho dospievania zanechal vo mne toľko nostalgických spomienok ako tento. Tie prvé série boli také priemerné ale od príchodu Dresika, Scheppersovcov, Charlieho, Mai..to bolo to pravé orechové. Je škoda že seriál nemá od doby vysielania žiadne reprízy a keď chcem zaspomínať tak musím loviť na youtube všelijaké viacjazyčné verzie. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +tehdá mě to fakt zajímalo -tehdá jsem asi prošvih spoustu jiných zajímavých věcí/// Nostalgie jako sviňa. Moji vrstevníci v páté a šesté třídě po škole běhali po venku, já pravidelně kolem druhé přicházel dom, ani jsem neměl čas se převléknout a usedal jsem k tomuto seriálu. Prošel jsem si myslím tři řady, tedy něco přes sto částí. (Mám dojem, že víc jich u nás nedávali). Končilo to myslím tím, že chtěli uzavřít školu a zřejmě se jen přestěhovali a točilo se dál. Charakterem seriálu byla velká "úmrtnost" postav. Skoro každý ročník někdo ze seriálu vypadl a přibyli nové tváře. Mám dojem, že na konec seriálu došli jen 3-4 herci co byly na začátku. Ale tehdy jsem to vnímal jinak, žil jsem snima a prožíval jejich trápení a radosti. Někdy bych si tento serál rád znovu připoměl. Suběktivně bych dal nejraději za plnej počet, objektivně je to za 4* a /// Celkem 70%//// ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

"Dresik" byl největší frajer. Pamatuji si, jak jsme hltali každý díl a hlídali jsme každou novinku. Jeho „zakázaná láska“ k Anitě mě prostě brala. Seriál je mnohem skutečnější než např. BH 90210. Drsnější, syrovější. Žadná napomádovaná okrasa, naopak. Plný počet si nezaslouží, ale z mého pohledu je to natolik osvěžující rebelské teenage dílko, že nadhodnotím - a samozřejmě ta nostalgie- to je mrcha. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Postava herce Ruperta Reida, Declan Costello, byla pojmenována po zpěváku Elvisu Costellovi, jehož skutečné jméno je Declan MacManus. (Tom Riddle)

Reklama

Reklama