Reklama

Reklama

Pan a paní Smithovi

(seriál)
  • USA Mr. & Mrs. Smith (více)
USA, 1996, 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Kamera:

Rohn Schmidt

Hrají:

Scott Bakula, Maria Bello, Roy Dotrice, Kelly Hu, Azura Skye, Dakin Matthews, Damon Standifer, Timothy Omundson, Al Sapienza, Leslie Jordan, James Calvert, Christopher Rich, Jim McMullan (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dva agenti konkurujících si tajných služeb pan Smith (Scott Bakula) a paní Smithová (Maria Bello) (nejsou manželé) jsou najmuti stejnou agenturou a musí spolupracovat. Jeden se o druhém nesmí dozvědět žádné osobní informace, ale jelikož se navzájem přitahují pokouší se navzájem na sebe nějaké informace vyšťourat. Přitom všem řeší různé úkoly zadané organizací v čele s panem Velkým (Roy Dotrice). (c.tucker)

(více)

Recenze (22)

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Jiskření mezi dvojicí agentů, které se prolíná každým jednotlivým špionážním úkonem, vtipné a originální přístupy nejen k misi, ale i situacím, k jiným lidem i sobě navzájem to je Pan a Paní Smithovi! Častokrát milý vztah kombinovaný se soupeřením, snahou pododkrýt tajemství toho druhého, je zasazen do napínavých scén a okořeněn profesionalitou i lehkomyslností obou agentů! Mnoho vtípů, záškodností a naschválků jež si jen tak letmo vyměňují oba "nikoli životní, ale pracovní partneři" je přesně ten koktejl, který mám rád a věřím, že by chutnal i vám!:) ()

neneka 

všechny recenze uživatele

Pohodový seriál, který jsem viděla sice až teď, ale potěšil mě i tak.. úsměvné zjištění, jak technika za pár let poskočila opravdu mílovými kroky, a další: Maria Bello snad vůbec nestárne. Nedávno jsem ji viděla v nádherném filmu The Jane Austen Book Club, což je relativní současnost, a pořád stejná!!! A stejně dobrá :-) ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Pohodový, nenáročný, odpočinkový a přitom velice zábavný seriál. Chemie mezi Scottem Bakulou a Marií Bello fungovala skvěle. Aspoň co si pamatuji. Přeci jen už je to nějaký ten pátek, co jsem tohle dílko viděl, což mi připomíná, že nějaká ta repríza mimo hlavní vysílací čas v TV by neuškodila, když se člověk zamyslí nad tím, jaké ptákoviny tam dávají. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Takovýchhle seriálů by se mělo točit víc. Proč? Není jich snad dost? Takhle nevtíravě zábavných a jenom okrajově napínavých seriálů o špiónech je jako šafránu (zrovna si na žádný jiný nevzpomínám :)). A vztah hlavních hrdinů, který se pomalu vyvíjí a funguje jako spojující prvek celého tohohle dílka, je nádherný stejně jako Maria Bello. Nic proti Scottu Bakulovi, je to sympaťák a hezky se k ní hodí, ale jsem jenom člověk a ještě k tomu chlap:) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Po pôvodnom UTEČENCOVI zo 60-tych rokov jedna z nemnohých sérií z produkcie USA, ktorá sa dočkala slušného a uzavretého konca (aj keď už po 13 - epizódach). Ide o vtipnú a inteligentnú variáciu na špionážne filmy kombinovanú s bondovským šarmom. Ústredná "dempseymakepeacovská" dvojica navyše disponuje vysokou dávkou charizmy a vzájomného erotického iskrenia. Séria, ktorá pre mňa objavila jednu z najsympatickejších súčasných "femme fatale" MARIU BELLO. TECHNICKÁ POZNÁMKA: NOVA tomuto dielku vyrobila jeden z najkvalitnejších dabingov vo svojej histórii. SCOTT BAKULA (Aleš Procházka), MARIA BELLO (Martina Menšíková), ROY DOTRICE (Alois Švehlík). (3.8.2007) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama