Reklama

Reklama

V ohrožení života

  • USA Family Under Siege (více)

Obsahy(1)

Faye Baxterová (Mel Harris) žije spokojený život se svým mužem Tomem a dětmi. Jednoho dne se vše změní. Trio gangsterů vedené bezcitným Jackem (Daniel Baldwin) vpadne do jejich domu. Z Faye a dětí se stávají rukojmí. Jack chce od Toma získat informace, které jim mají pomoci při plánované loupeži. Gangsteři však netuší, jak silná a odhodlaná Faye dokáže být... (Intersonic)

(více)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda plná dementních klišé. Ani nevím za co jsem původně dal dvě hvězdičky, ale napodruhé, už jsem to málem ani nedokoukal, ale odpad nedám, jsem tvrďák a špatné filmy to je můj život.10% ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem měl pocit, že se jedná o obyčejný řadový klišovitý thriller o rodině kterou přepadne banda lupičů, a po celý začátek mě v tom utvrzoval scénář, který si chystal půdu pro další zvraty v ději pomocí astmatického synka, který musí brát léky a používá inhalátor jinak se dusí, hraje si s autem na ovládání s připevněnou videokamerou nebo nezvladatelnou pubertální dceru. To jsme už viděli v mnoha známějších filmech. O to více mě překvapilo, že se v průběhu filmu nesalo, že by svázaný chlapec potřeboval prášky a umíral nebo by užil kameru na autíčku k nafilmování zločinců. Přesto mě přišel film mírně fádní. ()

Reklama

shantim 

všechny recenze uživatele

Jde o naprosto podprůměrný thriller, u kterého se člověk nebojí a jen čeká, kdy už konečně skončí. Kdy skončí film, ne padouch. 23% hvězdiček ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama