Reklama

Reklama

Ostrov pohody

  • Česko Prokletý ostrov (více)

Obsahy(1)

Alex a Lou se rozhodnou, že na nějakou dobu odcestují na opuštěný ostrov. Zanedlouho se však jejich idylická dovolená na malebném ostrůvku mění v noční můru. Přichází hrozivá bouře a s ní se zjeví i tajemný cizinec, před kterým nemají Alex a Lou na ostrově úniku…. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

TO 

všechny recenze uživatele

Ally a Patsy jako lesbičky! Baldwin jako psychopat, co se jim vklíní do jejich vztahu. Penn jako polda. Obyčejný thriller s několika překvapivými zvraty na konci. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání, čekal bych že film ve kterám hraje Baldwin a Penn bude aspon záruka zábavnosti, ale kde nic tu nic. Hlavní herečka je neuvěřitelně otravná stejně tak jako její práce, za kterou bych jí zabil. Pak nastoupí hlavní příběh s ostrovem a to taky teda moc nevyčnívá. Film je strašně unylej a na to že trvá kolem 80 minut tak se táhne, navíc konec i když jsem ho nečekal tak mě ani nepřekvapil. Dávám 2*, čekal jsem o něco víc. ()

Reklama

yelcin 

všechny recenze uživatele

Vidieť vo filme Patsy Kensit ma vždy poteší aj keď nie vždy ide o filmový zážitok ,ale priznajme si , ktorý chlap si nepozrie rád film s peknou ženou. Čo sa týka filmu tak dej nudný a predvídateľný a vyslovene slabý. ()

sarkas21 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem slušná podívaná ikdyž to mohlo být silnější ale co už...každý má své oblíbené žánry a hodnotíme přece podle sebe. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama