Reklama

Reklama

Impozantní Yellowstone

(seriál)
  • Česko Velkolepý Yellowstone (více)
USA, 2019, 3 h 28 min (Minutáž: 52 min)

Režie:

Thomas Winston

Kamera:

Thomas Winston

Hudba:

David Majzlin

Hrají:

Bill Pullman (vypravěč)
(další profese)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Yellowstone: Jediné místo v Severní Americe, které už po staletí fascinuje lidi na celém světě. Nyní se však na tento vůbec první národní park zaměříme ze zcela jiného úhlu. Čtyři díly natáčené po celé dva roky ve velmi vysokém rozlišení vám přiblíží zdejší impozantní přírodní drama prostřednictvím záplav, mrazů, požárů a nedostatku potravy. (Viasat)

(více)

Recenze (3)

sator 

všechny recenze uživatele

Ach ty komentáře... 1. díl: Oheň a led.*** 2. díl: Návrat predátorů 3. díl: Live on the Wing. 4. díl: Po divoké řece. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Krásna yellowstonenská divočina v štvordielnom balení, s príjemne náučným komentárom, parádnymi zábermi vo vysokom rozlíšení a v prvom rade aj s celou plejádov tých najdôležitejších a najsymbolickejších, či už živočíšnych obyvateľov alebo prírodných úkazov, tohto azda najznámejšieho národného parku na svete. ()

Reklama

Thane 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Tematicky roztříštěné, neustále se to vrací k již viděnému a řečenému, klouže to po povrchu bez jakékoli snahy proniknout do hloubky. (Ne)hezky je to vidět na návratu predátorů (vlků).  Krásné téma, u kterého jsem se těšil, že se dozvím něco nového, ale místo toho, aby vysvětlili všechny dřívější problémy a jak se které podařilo vyřešit, jsme se jen dokola dozvídali, že jsou tam rodiny a některé umí lovit bizony.. K tomu jako třešnička místy dost otravný komentář a nesedla mi ani implementace lidí, které tam vůbec nepatřila, hlavně proto, že nic nepřinesla..Škoda ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama