Reklama

Reklama

Báječní a bohatí

(seriál)
  • USA The Bold and the Beautiful (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 83
USA, 1987, 6733x30 min

Kamera:

Drew Ganyer

Hrají:

Ronn Moss, John McCook, Schae Harrison, Maeve Quinlan, Ashley Cohen, Rob Brownstein, Sean Whalen, Dylan Neal, Jacqueline MacInnes Wood, Jeremy Snider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Báječní a bohatí patří k nejslavnějším a nejúspěšnějším seriálům v oblasti nekonečného žánru. Hlavními hrdiny jsou dvě rodiny, které podnikají v módním průmyslu - rodina Forresterů a rodina Spectrů. Úspěšnější je rodina Forresterů, která v módě udává styl. Osudy obou rodin jsou vzájemně propojené.

Tento seriál se natáčí již od roku 1987. To, že je populární, dokazuje hostování takových herců, jako jsou například Kabir Bedi, Paul Satterfield, Sean Kanan, Jack Wagner, Lorenzo Lamas, Marshall Teague nebo Antonio Sabato jr. Tento seriál je úzce propojen s dalším takovým podobným seriálem - se seriálem Mladí a neklidní. (videofil)

(více)

Videa (361)

Ukázka z filmu 83

Recenze (97)

geron 

všechny recenze uživatele

Asi nejúspěšnejší americká mydlová opera na světe. I když tenhle seriál se mi taki moc líbi, nemá až rozsáhlejší dej jako například Mladí a neklidní neboli Tak jde čas. Tenhle seriál má jenom 21 let ale možná proto že neni až tak dlouhý mu dávali ňěkteré televize přednost před jiníma mydlovýma operama. ()

Rudyamon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen několik střihů z dvou famózních seriálů Mladí a neklidní a Báječní a bohatí, přičemž samozřejmě dnes nedokážu rozlišit, který byl který. To ale naprosto nevadí, ba spíš v tom vidím obrovskou výhodu - můžu prostě napsat jen jeden komentář a udělat z něj dvě kopie. A můžu si být jistý, že ani jednomu neublížím víc, než ublížili oni světu svou pouhou existencí. Je to totiž skutečný odpad... :-( ()

Reklama

suicide 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak a musím tomuto odpadovému seriálu věnovat jednu hvězdičku. Je tomu sice už hodně let, co jsem ho viděl naposled, ale tehdy to byl seriál, který jsem si vždycky o prázdninách pustil u babičky, lehl si před televizi a započal relaxační výmaz. Vůbec nevadilo, že jsem vynechal nějaký díl, nějaký týden, popřípadě celý rok do dalších prázdnin. Jeden rok se začala odvíjet jedna zápletka a za rok jsem viděl, jak to celé dopadlo a s překvapením jsem zjistil, že dvě postavy také s překvapením v průběhu toho roku zjistily, že jsou syny úplně nové postavy v seriálu. No není to úžasná dějová zkratka, když vypustíte rok a o nic nepřijdete? ()

grerar odpad!

všechny recenze uživatele

"To, že je populární, dokazuje hostování takových herců, jako jsou například Kabir Bedi, Paul Satterfield, Sean Kanan, Jack Wagner, Lorenzo Lamas, Marshall Teague nebo Antonio Sabato jr." :D Nice, beautiful, great. A mohli bychom pokračovat: Vanessa Minnillo, Barbara Niven, Kelly Stables, Tamara Davies, LoriDawn Messuri, Donna Casey, Chad Ortis, Minae Noji, Caroline Attwood, Natasha Alam, Bruce Thomas, Marian Zapico, Hal Linden, Dean Cochran, Sydney Penny, Caitlin Wachs, Amanda Pace, bla bla bla Nice, sorry, odpad. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Víte, co je na tomto a podobných seriálech výhodné? (ovšem jak se to vezme, že?) Když uvidíte jeden díl a pak až nějaký další po x letech, velice rychle se zorientujete neboť za tu dobu se v podstatě řešilo jen to, jestli si vzít ponožky obě modré nebo jednu modrou a jednu červenou nebo obě červené... Ale přiznávám, že na rozdíl od jihoamerických telenovel tento seriál není tak přeslazený. Mimochodem, je docela zajímavé sledovat, že přestože od uživatelů získal pouhá 3% a řadí se tak k největším propadákům všech dob, existuje spousta lidí, kteří se alespoň na jeden díl dívali a pak mu s výrazem největšího odporu dali odpad... nebo jsem tak naivní, že si myslím, že na to, abych film/seriál ohodnotila, bych se na něj měla nejdříve podívat? ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama