Reklama

Reklama

Svět podle Jima

(seriál)
  • USA According to Jim (více)
USA, (2001–2009), 66 h 6 min (Minutáž: 20–28 min)

Hrají:

Jim Belushi, Courtney Thorne-Smith, Kimberly Williams-Paisley, Larry Joe Campbell, Taylor Atelian, Billi Bruno, Conner Rayburn, Nicole Sullivan, Ed Quinn (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(182)

Jim Belushi hraje Jima, milujícího manžela, otce a švagra v této rodinné komedii ze současnosti vytvořené pro ABC. Šťastně ženatý Jim je spokojený se svou životní rolí. Svou rodinu živí prací ve stavebnictví, své ženě Cheryl pomáhá s výchovou tří dětí a občas se schází se svou šestičlennou bluesovou skupinou na zkoušky v garáži. Teoreticky má na všechno odpověď, v praxi to tak ale vždy být nemusí... (TV Prima)

(více)

Recenze (59)

tosastava odpad!

všechny recenze uživatele

Belushi v úlohe neuveritelne otravného kreténa s mentalitou desaťročného decka,vlastne všetci sa tam správajú ako banda magorov. V reálnom živote by žiadna normálna žena s takým kreténskym chujom nevydržala pod jednou strechou ani mesiac. Vzhľadom k tomu že aj manželka a jej dvaja pribrzdení súrodenci sa tiež správajú ako debili, tak sa navzájom doplňaju a tvoria hrozne "vtipnú" jebnutú americkú rodinku. Vydržal som sledovať šesť dielov,hrôza a des ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dnes, keď máme šancu vidieť nejaký rodinný sitcom pomaly každý deň na každej TV stanici, je konkurencia v tomto žánry veľmi silná. A vlastne ani nie. Medzi blbosťami ako "8 jednoduchých pravidiel" určite nie. Tento sitcom je jeden z najlepších, hlavne kvôli skvelému Jimovi Belushiovi, krásnej Courtney Thorne-Smith a sekundujúcemu Danovi Aykroydovi, ktorý sa objavil v niekoľkých častiach. No a je to aj vtipné, od čoho som si predčasom u sitcomov odvykol. ()

Reklama

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Prečo také nízke hodnotenia? Ak to hodnotím v rámci sitcomov, tak mi to vychádza na krásne štyri *. Belushi podľa mňa vôbec nepôsobí len ako nasilu nasadená figúrka, práve naopak, v roli Jimma pôsobí veľmi vierohodne - lenivý, zabednený, patriotický, hrdý, no blbý... jednoducho radový Amík. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

69/182 Osvobozena od uhozeného slovenského dabingu mám konečně zase chuť do života. Protože pohodová komedie s Courtney Thorne-Smith je přesně to, co mi chybělo ve večerníčkovým portfóliu. Aneb Jim, Cheryl a jejich dům plný nástrah. According to Jim je pravým dědicem základů žánru - a toho nejlepšího vůbec - I love Lucy a The Flintstones. Jim je pravým Fredem součanosti a Cheryl Vilmou. Jenom ty Oblázky se jim nějak rozmnožily... A samozřejmě hostovačky Dana Aykroyda stojí vždycky za to. Takže nad čím váháte? 3.19 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál neprávem někde pod radarem. Jim je totiž, minimálně v první polovině, skvělý rodinný sitcom, který si na nic nehraje. Tahle rodinka mi přirostla k srdci hned na začátku a Jim Belushi si to dával jako král. Ostatní, hlavně postava otravnýho bratra Andyho, je sice v dalších sériích už jen sebe parodující postavička, která není vtipná, ale i tak jsem je měl rád. Poslední série jsou sice o poznání slabší a poslední 2, 3 už vůbec nemuseli vzniknout, i tak ale budu moc rád vzpomínat na ty první, kde byl seriál skvělej, vtipnej a milej. Jime, Cheryl, Andy, Dano, děti, bylo to skvělých 8 sezón, díky za ně! ()

Galerie (431)

Zajímavosti (9)

  • První název pro seriál byl "The Dad". (ČSFD)
  • V čase 12:20 je ve zničených vratech vidět denní světlo (Jim přiijel za světla), o pár záběrů později je ale najednou venku tma. (Likan7)
  • Kimberly Williams-Paisley opustila seriál po siedmej sérií z dôvodu sústredenia sa na materské povinnosti. Do seriálu sa vrátila vo finále seriálu. (jdavid)

Reklama

Reklama