Reklama

Reklama

Chlap na střídačku

Trailer 2

Obsahy(1)

Již patnáct let št'astně vdaná Zuzana jednoho dne zjistí, že má její manžel Jiří delší dobu poměr s jinou ženou. Zuzana neváhá a rozhodne se svou sokyni Lenku navštívit a učinit jí tak trochu netradiční návrh. Její plán je přímo skandální. Navrhne jí totiž, že si rozdělí péči o Jirku a udělají z něj tak chlapa na střídačku. Lenka nakonec souhlasí a obě ženy představí tento nový způsob života Jirkovi. Tedy spíše ho postaví před hotovou věc. Co se všem zdá zpočátku jako perfektní plán, tedy jeden týden se svou ženou, ten druhý zase s milenkou, se nakonec může ukázat jako noční můra pro všechny. (Bohemia MP)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (226)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Scenáristická ubohost, která je trapná, nevtipná a nesnesitelně odtržená od reality. Nebavilo mě to, nic tam nedává smysl a ústí to v naprosto debilní závěr. Už po pár dnech moc nevím, o co tam vlastně šlo, což je jedině dobře - ještě lepší by ale bylo se do budoucna jakýmkoli dalším Zahrádkovým filmům po této otřesné zkušenosti vyhnout. ()

Ex_Machina 

všechny recenze uživatele

„Spoznal som ženu, ktorá po mne túži, na rozdiel od Teba.“  Moment, ktorého sa každý pár po rokoch spolužitia musí desiť. A tak pani manželka vymyslí moderné pojatie riešenia manželskej krízy a Jiří Langmajer má na výber, buď bude žiť na striedačku u oboch žien , alebo o obe príde. Už jedna takáto žena je za trest, ale dve? Žiadny muž po prehupnutí stredného veku to dlhodobo nemôže vydržať. Podstatou filmu sú vtipné zmätky, ktoré prekrývajú amorálnosť, podivnosť a nasilu vytvorenú komédiu, po ktorej si človek povie, že život v harmonickom vzťahu je na nezaplatenie. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi pro jednou bylo Langmajera líto. Zaprvé proto, že tuto životní zkušenost by nechtěl zažít žádný chlap a po druhé proto, že ten chudák se už na slušnou roli nejspíše nikdy nezmůže. V paměti diváů navždy utkví jako, ten co hrál v těch romantických sračkách. Jinak tento snímek není tím nejhorším, co česká kinematografie za poslední dobu v tomto žánru vyplodila, takže dávám jednu a půl hvězďule. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Sexistické komedie zrovna dvakrát nevyhledávám, ale zlákalo mě poměrně kvalitní herecké obsazení. Příběh muže, kterého si jeho manželka a milenka navzájem půjčují, je sice místy hodně přitažený za vlasy, přesto tvůrcům odpouštím. Našly se tu totiž momenty, u nichž jsem se docela dobře bavila, i když s blížícím se finále přibývalo scén, které bych radši neviděla. Výsledný dojem z filmu je tak poněkud rozpačitý. Nemůžu se rozhodnout, zda se jedná o celkem fajn oddechovku, nebo naopak trapně přízemní zábavu. (50%) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Občas je to šíleně špatný, často to je šíleně trapný, ale já se často celkem znatelně bavil. Langmajer je jeden z mála českých herců, na který se vždycky rád podívám a když se Chýlková utrpne z řetězů, tak se často divím, že s ní Jan Kraus pořád je. Žáčková tu jen přicmrndává těm dvěma a dva gayové jsou tu jen do počtu (i když často něco trefí do černýho). Chlap na střídačku mi připomíná kulomet. Neohroženě budu kropit všechno kolem, 200x minu, ale párkrát to trefím. Spousta scén tu je trapných (občas skoro až polo-porno) ale někdy celkem dobrý zábava. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • Poté, co si Lenka (Lucie Žáčková) poraní nohu, tak následně má ortézu na pravé noze. O pár dní později, když jsou všichni tři hlavní hrdinové večer před domem Zuzany (Ivana Chýlková), tak má ortézu na levé noze. (noelcoward73)
  • Když si jeden večer Jiří (Jiří Langmajer) čte v posteli knihu, tak mu Lenka (Lucie Žáčková) řekne, že ruší a aby tedy otáčel stránky potichu. Pak je lehce vidět, jak Jiří otočí stránku zleva doprava, což by šlo třeba v Izraeli, kde se píše zprava doleva. (noelcoward73)
  • Při závěrečných titulcích hraje píseň „Mrtvej chlap“, kterou nazpívali Jiří Langmajer a Marta Jandová. Její text napsal režisér a upravovatel původního francouzského scénáře Petr Zahrádka. Další použitou písní je krátký úryvek „Okno mé lásky“ od Petra Jandy a kapely Olympic. (noelcoward73)

Reklama

Reklama