Reklama

Reklama

Společnost Adventure

(seriál)
  • Česko Dobrodružství s.r.o. (více)
Kanada, 2002, 22x45 min

Hrají:

Michael Biehn, Karen Cliche, Alexandra Staden, Paul McGann, Carlo Rota, Reagan Pasternak, Raoul Max Trujillo, Christien Anholt, Vince Corazza, James Thomas (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tým Judsona Crosse se nebojí žádného úkolu, vrhá se do každého dobrodružství po hlavě a často riskuje. Jejich praktiky se zdají být neobyvklé, ale výsledek je přesto vždy zaručen. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

JackBurda 

všechny recenze uživatele

,,Dobrodružství je naše řemeslo'' Ano, to je. Celej seriál nabízí sbírku nejrůznějších dobrodružství, tak pokud neznáte nic jinýho, než honbu za pokladem, Dobrodružství s.r.o. vám ukáže pár dalších variací. Celej seriál táhne hlavně skvělej tým v hlavní roli. Judson, to je neuvěřitelnej borec, hláškuje i v nejnevhodnějších situacích, pere se celkem obstojně, střílet umí a jeho představitel, můj oblíbenec Michael Biehn, si to užívá a dává svý postavě správnej rozměr. Meg je taky dobrá, umí s výbušninama, rvaní/střílení zvládá na jedničku a hlášky jí taky nejsou cizí. Gabe, ten tu bohužel nemá dost prostoru, ale těží z něj maximum. V seriálu je dost akce, bitky nejsou natočený nejlíp, ale jsou docela přehledný a přestřelky jsou hodně dobrý. Kdo má rád akční dobrodružství a umí přehlédnou menší rozpočet (nic moc záblesky při střelbě), tomu seriál doporučuju. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

22/22 Karen Cliche si mě získala jako Lexa Pierce ve třetí sérii Mutantu X a tohle byl její předchozí seriál, takže nebylo o čem. Bohužel ale musím konstatovat, že se jí ještě nikdy nepodařilo být hvězdou žádné show déle než rok (viz Vampire High, Mladí mušketýři nebo Flash Gordon). Adventure Inc. má všechny dobré rysy kanadské syndicated zábavy, takže není překvapením, že druhá polovina dílů je lepší, než ty úvodní a celkově bylo dobře našlápnuto na dalších několik let. To se ale nestalo, protože třetí hlavní hrdina Jesse Nilsson zemřel 25. dubna 2003. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Není to jistě kdovíco, ale aspoň tu uvidíme Michaela Biehna (proto ty hvězdy). Přirovnal bych to třeba k Walker Texas Ranger (rychlé pěsti a kulky) nebo Lovci pokladů (náměty) nebo Jake a Tlusťoch (inteligence). Prostě oddychovka po těžkým dni v práci. Další ze seriálů, který jsou pro konzumníky, kteří už doma nemají sílu přemýšlet u náročných filmů, jako Mechanický pomeranče a jiné. Pro ty, kteří u televize vypnou a relaxují. Ovšem problém je, že po deseti dílech už mě to taky přestalo bavit a to jejich neustálý praní bez důvodu mě unavovalo. A tak jsem viděl jenom patnáct dílů z 25 a vůbec toho nelituji. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý sa tvári, že je solídnym kriminálnym seriálom šmrcnutý mystériom .... Ale on sa len tak tvári .... Bojové akčné scény protagonisti trénovali možno 10 minút. A možno aj to je veľa. ()

dr.Orlok 

všechny recenze uživatele

Další z řady zbytečných seriálů. Opravdu mne nepobaví následující situace. -(Holka střílí po záporákovi.Schová se za loď a její parťák se na ni překvapeně dívá:"Kde ses tak naučila střílet?" - "Ve skautu" . Holka znovu střílí a pak se zase schová, parťák se směje "Co je"- ptá se holka - Jen jsem se ti nedovedl představit ve skautskym....")--mám se smát? ()

Galerie (79)

Zajímavosti (3)

  • Byla natočena poze 1 série, protože představitel Gabriela Patersona Jesse Nilsson zemřel ve věku 25 let na zástavu srdce. (JackBurda)
  • Ve 2. epizodě jsou flashbacky z vietnamské války, kde vojáci střílí na vesničany puškami M16A2, které se ale za vietnamské války ještě nepoužévaly. (JackBurda)

Reklama

Reklama