Lord of the Piercing (TV film)
Komedie / Krátkometrážní
USA, 2002, 3 min
Joel GallenHrají:
Sarah Michelle Gellar, Jack BlackObsah
Na MTV stvořená parodie na zasedání velké rady z Pána prstenů. Jack Black zde hraje hobita, který to trochu nezvládl a udělal s prstenem něco, co dělat neměl. Naštěstí vše vyřeší duchapřítomná Sarah Michelle Gellar. (Vertigo666)
Gemini
Víte, od jisté doby se při sledování Fellowshipu při slavném Boromirově "It is a gift." začnu příšerně řehtat. A kdo za to může??? Přece Jack Black, Sarah Michelle Gellar a páni střihači, kteří si pro předávání MTV Movie Awards 2002 dali tu práci a tohle vytvořili. Ale přiznávám, že parodie na Fincherův Úkryt byla ještě příšernější:)(27.9.2003)
Matty
Se správným přístupem (a s Jackem Blackem) může být i ta nejnudnější dialogová scéna z Pána prstenů švandou k puknutí. Kombinace smrtelně vážných členů společenstva s pitvořícím se Blackem, majícím na jisté intimní partii těla piercing v podobě prstenu, se ukázala být vhodnou výchozí situací pro rozehrání na tři minuty dostatečně vtipného skeče. Velice rád bych viděl upravenou verzi LOTRa seskládanou právě z těchto krátkých parodií povalujících se po internetu ve slušném množství.(15.4.2007)
Djkoma
Sarah Michelle Gellar nehraje v žádných super filmech, ale na její a Blackovo vystoupení na MTV MA se vždycky těším a ani v roce 2002 pro mě nebyl jejich výstup žádným zklamáním.(15.12.2006)
DaViD´82
Konečně nám někdo vyjevil skutečnou pravdu pravdoucí o Elrondově radě. Jako skrytý bonus na DVD brilantní.(20.11.2003)
Boss321
Nemám rád Jacka Blacka, ale tohle mi i přes nepříliš vtipnou pointu, přišlo vtipné a docela jsem se i zasmál :-).......(31.5.2008)
tron
Krátkometrážna paródia (nájdete ju na YouTube) Jacka Blacka na jednu z dvesto najlepších scén PÁNA PRSTEŇOV: SPOLOČENSTVA PRSTEŇA – zasadanie v Roklinke. Neprekáža mi, že sú vo filmovej databáze seriály ani televízne správy televízie Markíza. Ale ZÁBAVNÉ SCÉNKY???(11.5.2010)
Marius
Nemám rád Jacka Blacka , nemám rád Sarah Michelle Gellar a prstene na penise mi veľmi vtipné nepripadajú.(11.11.2005)
Kulmon
Video můžete zhlédnout zde: http://www.youtube.com/watch?v=hTRVeoGH7z4(5.5.2009)
novoten
Nemám rád parodie na můj kult, ale v tomhle případě mi úsměv téměř neslezl z tváře. O trochu méně oplzlostí a možná bych byl i spokojený.(2.3.2006)
Flipper
Jack Black behajúci s holou riťou pri Eldoronovi a Aragorn prisahajúci vernosť pri penise, no čo si môžte od paródie viac žiadať? Geniálne nastrihané a nadabované.(30.10.2008)
Viktooorka
Nikdy nepochopím, proč si pánové nechávají zdobit svoje nádobíčko, takže se mi to ani v parodii na Pána prstenů nelíbí.. Dobře sestříhané, asi vtipné, Aragorn přísahající věrnost penisu? Trapné! … Gimly, půjčíš mi tu sekeru? :o)(22.9.2010)
canakja
Luxusní black, hluboká myšlenka, našláplej scénář a je z toho nejlepší filmová verze pána prstenů..(9.9.2009)
Shit
Naprosto geniální parodie na Pána prstenů, narozdíl od Blackovy parodie na Spidermana je tohle po celou dobu proklatě vtipný, ale je fakt, že asi ne pro každýho a někdo to může brát jako nevkusný zesměšnění asi nejlepšího fantasy filmu všech dob, ale podle mě prdel musí bejt i za tuhle cenu(4.7.2009)
H34D
Jack Black je evidentně na skopič(ov)inky tohoto typu expert. Však se přesvědčte sami, že příběh o slušivém piercingu na přirození těží z jinak absolutně normální konverzační scény maximum a patří mezi nejlepší krátkometrážní parodie vůbec. 8/10(13.2.2008)
flanker.27
Tak tyhle kraviny mám rád. It is a Gift. :)))(12.4.2006)
Morien
"It's a gift." Víc se asi neodvážu.(8.3.2008)
Amarcord_1
69% - Výborný nápad, se kterým si střihači znamenitě poradili. Skvělé, vtipné, laciné (což je mi v tomto případě jedno...). ROFL!(6.5.2006)
viperblade
Nemám rád pána prstenů ale tohle je skvělý!!!(25.8.2007)
hippyman
muhehehehehe... no to se prostě musí vidět... :) 80%(26.9.2008)
Legas
Tuto parodii na Elrondovu radu najdete na 4 diskové edici Společenstva prstenu. Doporučuji - je to dobrá bžunda.(10.5.2003)