Den zlomu (TV film)

Akční / Katastrofický

USA, 2003, 91 min

Doug Campbell

• lennyd

Přehrada. Městečko pod přehradou. Zkrachovalý architekt, kterého vyšoupli ze stavby. Podnikatel, který přehradu dostavěl (samozřejmě se spoustou nedostatků). Starostka města (shodou okolností bývalá manželka výše zmíněného architekta). Trhlina v přehradě, jak to asi dopadne ? Říká se mi to těžce, ale tohle je přesně kopie Skleněného pekla (vyhozenej architekt, byznysman kterej na všem chce ušetřit i za cenu lidských životů, jen jim tady ta přehrada neshořela). Už po prvních 10 minutách je jasný jak bude film pokračovat (asi je těžké vymyslet něco nového..). Co se týče triků - takhle ubohé triky jsem viděl naposledy, když začínala televize Prima, a z nedostatku peněz kupovala horory z 30 let (v jednom z nich byla záplava "vytvořena" blískavým papírem před kamerou). Na to že je rok 2003 - tak jste aspoň ty efekty mohli kapku vylepšit...(4.7.2004)

• Philoun1

Efekty jsou opravdu hrozný, no ale viděl sem horší filmy.(29.3.2007)

• Wewik

Nemohu si pomoct, námět mohl být dobrý, ale zpracování bylo hrozné. efekty totálně nepropracované, a nakonci, jak vjeli na parkoviště v centru, a všichni jim tleskali z několik kilometrů vzdáleného kopce mě naprosto dostalo!!! :D(6.4.2011)

• ARI50

Mám rád katastroficke filmy a na tohle ani nwm proč jsm se těšíl a ani mně to nepotešilo bohužel a škoda takove filmy by fakt mněli dělat profívi.(19.9.2011)

• Gardenboy

Preboha,....to snaď nie je možné aby toto niekto myslel vážne???!!! Tak som sa nenasmial už hodne dlho ... tie "fantastické triky" ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(29.3.2006)

I na TV je to dost ubohej film. Nuda, nuda, nuda.(22.1.2004)

• 007jimbeam

Přímo neuvěřitelná hloupost od začátku až do konce. Triková spoušť celého snímku jen podtrhla prázdný příběh, bezduché dialogy a tragické výkony.(26.10.2004)

• sue2008

Ach jo, a to jsem byla natěšená na slibný "katastrofák":(:((26.6.2010)