Putování s pravěkými zvířaty (TV seriál)

• Velká Británie

Walking with Beasts

Dokumentární

Velká Británie, 2001, 6x29 min

Nigel Paterson

Jestli chce nějaký dokument přitáhnout diváky, měli by se jeho tvůrci přiučit tady. Vypadá to božsky a ještě k tomu to splňuje i požadavky na informativnost. Prostě klasa.(8.4.2003)

Mám hodně rád dinosaury, ale tento seriál mi ukázal hodně. Myslel jsem si že to bude dobrý seriál ale byl mnohem lepší. Můj první dojem byl takový divný. Nevěděl jsem jestli to mám chválit nebo to hnedka doporučit.(30.6.2009)

Pozoruhodný exkurz do dob, o nichž by mohla vyprávět už jen pouze planeta Země. Putování je skvěle zpracovaný dokument, který nabízí vynikající a zajímavý pohled na vývoj nejrůznějších druhů živočichů, kteří obývali tento svět. Nedostatek: V díle, který se věnuje šavlozubému tygrovi si dobře všímněte, že Zlomenému zubovi se v mnohých záběrech střídá jeho "handicap". Jednou je zlomený špičák vpravo, jindy vlevo.(3.2.2011)

Volné pokračování putovaní s dinosaury bez dinosaurů. Kvalitně obvedená práce tvůrců od BBC. Jako skoro ve všech Putováních dobrá kombinace digitalních efektů s robotickými i jinými modely. Kenneth Branagh opět vypraví. Český dabing velmi kvalitní.(18.2.2008)

Už je to trochu navíc naroubované na Putování s dinosaury, ale pořád je to BBC-ovsky dokonalé.(17.10.2005)

Už sme si zvykli na vysokú úroveň dokumentov televízie BBC.(27.9.2007)

První díly výborný, ale tam kde se začly objevovat první "lidi" mě to děsně uspávalo.(16.2.2010)

Je to perfektní dokument. Opět od BBC který mám čim dál tim víc rád.(27.7.2010)

Už tu nejsou dinosauři i tak svým zpracováním a tématem zaujme.(26.10.2010)

Další ze série BBC Putování! Měli jsme zde dinosaury, tentokrát tu máme pravěká zvířata. Stejně působivé a naprosto dokonalé! Najdete snad v dnešních seriálových dokumentárních vodách něco lepšího? Myslím si, že BBC je bez konkurence!(6.11.2011)

Pokračování úspěšného cyklu je o 2 roky novější, točeno s větším rozpočtem a na kvalitě je to znát. Animace pokročila, loutky jsou věrohodnější, informace novější a Putování s pravěkými zvířaty snadno konkuruje "první řadě"!(13.2.2011)

Možná ještě lepší jak putování s dinosaury..už jen ta grafika a ten nápad udělat takovýhle seriál je něco úžasného...nejlepší dokumentární seriál na světě!!!(12.11.2009)

Dávám 100% protože díky tomuhle se bráška odnaučil koukat na jeden jedinej film furt dokola a já sem za to vděčnej.(18.8.2006)

• daEmoNickY

Takhle to dopadá když někdo dělá něco co neumí. _______ Příklad : Co je Pozdní Eocen? Kdy byl? Proč savci začali růst? Jak to moře Tepis vypadalo na zeměkouli? 18 metru, to je v porovnání s člověkem asi kolik? Jak vypadá "Tetida", kdyz už je zmíněn její severní břeh? ... ________ Je tu příliš pojmů, spousty z nicha ni nejsou řádně vysvětleny. Nakonec není ani jasné k čemu že ty informace slouží . Sice není od věci se procvičit v třídění informací a být samostatnější, ale zde jsem příliš často říkal "A co jako?". Dokument kde se tomu tolik nestává http://www.csfd.cz/film/232818-born-survivor-bear-grylls-ultimate-survival-man-vs-wild/ . __________ Zajímalo by mě kdy uvidím dokument, kde je jasné kdo jsou hráči (zde dinosauři, krtci, počasí, pleocén ... ) a jakou hru hrají? ______ Jestli píšeš sci-fi nebo kreslíš a potřebuješ nápady tak si to pusť - nezapomeň vypnout zvuk.(13.7.2009)

Po dinosaurech prichazi televize BBC s pravekymi zviraty a je to stejne zajimave,velmi kvalitne vizualne zpracovane a divak se dozvi spoustu informaci a o to jde v dokumentu predevsim,ne?Takze jasne doporuceni kazdemu a u me opet pravekych 90%.(5.12.2010)

82%(9.9.2011)

Moc hezký dokument. Žádný z šesti dílů sem si nenechal ujít. krááááása! 90%.(24.11.2009)

Po famozním "Putování s dinosaury" další úchvatný dokumentárně - fiktivní počin BBC, opět skvělá a drahá počítačová animace, která se zde však přece jen trošku pere s přesvědčivostí. Zatímco bezsrstí a "jednodušeji" se pohybující plazi s předchozího Putování vypadali na jedničku, "složitější" savci v podání téže animace vypadají trošku méně bombasticky, ovšem tato drobná vada na kráse nic neubírá skvělé výpravnosti celé této série(11.3.2005)

Nepřímé pokračování Putování s dinosaury. Sice už tam není T-Rex, ale šavlozubej tygr taky moc dobrej, vivat věčný kluk v duši :)(20.11.2009)

Většina dokumentů se týká hlavně dinosaurů a proto mi bylo milým překvapením když jsem viděl tohle. Dozvíme se tu mnoho zajímavostí o životě Mamutů, Indrikotérií, Šavlozubých tygrů ale i Australopitéků.(25.2.2006)

<< předchozí 1 2 3