Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední živé vystoupení krále popu v newyorské Madison Square Garden. V exkluzívním záznamu hvězdné show dále účinkují Elizabeth Taylor, Justin Timberlake, Whitney Houston, Beyoncé, Usher, Liza Minneli, Samuel L. Jackson, Gloria Estefan, Destiny´s Child, Shaggy a další. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Září 2001 - Michael Jackson slaví třicáté výročí začátku své sólové kariéry po prvním hitu "Got to Be There" a zároveň po znovushledání se svými bratry, když se poprvé od roku 1984 spolu postavili na jeviště a společně zapěli hity Billie Jean,Beat it, The Way You Make Me Feel, Black or White a Rock My World. K vidění jsou i Samuel L. Jackson a Elizabeth Taylor v rolích uvaděčů. Kromě Jacksona a Taylor se zde vyskytne ještě jedna mumie, ale o tom raději nebudu mluvit. ()

Flurysek 

všechny recenze uživatele

7. a 10. září 2001 ve večerních hodinách Michael Jackson celému světu opět dokázal, že je a vždy bude králem popu. Poprvé od roku 1984 se na jednom jevišti ukázal v plné síle i se svými bratry a užaslému publiku Madison Square Garden, které si vystoupení evidentně patřičně užívalo, společně předvedli směsici svých největších hitů, a sice Can You Feel It, ABC, The Love You Save, I'll Be There, I Want You Back, Dancing Machine (společně s N'Sync) a Shake Your Body (Down To The Ground). Poté už bylo pódium jen Krále, který s naprostou lehkostí odzpíval písně Billie Jean, Beat It, The Way You Make Me Feel a (v té době novinku) You Rock My World. Úžasný koncert, jehož druhý termín se konal v předvečer strašlivého teroristického útoku na Světové Obchodní Centrum a Pentagon, a možná i proto tento koncert tak trochu upadl v zapomnění - bohužel. Michael Jackson tehdy ukázal, že ještě nepatřií do starého železa a že i ve svém věku bez problému překonává své mladší kolegy a ukazuje jim, jak se dělá správná show. Díky Michaele za tento koncert, který se později (i z takových symbolických důvodu) stal mým nejoblíbenějším koncertem mého idolu..... Love Lives Forever <3 ()

Reklama

Trifi 

všechny recenze uživatele

Proč je hodnocení tak rozporuplné? To je přece jasné, nehodnotí se ten koncert, ale sám protagonista... Michael byl, je a bude vždycky legenda v tom smyslu, že postavení jaké měl už nikdo nikdy nedosáhne (ehm, myslím postavení v popmusic...). Na tom už nikdo nic nezmění, jenom se to někomu líbí a někomu ne, toť vše... Mám teda radši jeho live openair koncerty (v čele s nepřekonatelnou Bukureští) ale tahle show byla mimořádná právě svými hosty, rozhodně pro fanoušky MJ povinnost... ------ Hodnocení: 85% ()

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších živých MJových vystoupení za celou kariéru. Byl ve výborné formě, očividně si to celý užíval, nejde opomenout ani velmi slušný výkony ostatních účinkujících a celkově vysloveně pozitivní atmosféru. Řekla bych, že lze doporučit pro nefanoušky, kteří občas mají chut' na nějaký to "best of"... ()

nickrgwrsz 

všechny recenze uživatele

Koncert na oslavu 30. let kariéry Michaela Jacksona. Jeho taneční výkon je srovnatelný s posledním světovým turné History. Koncertu by prospělo více písniček s připravované desky. Projekt v období, kdy Michael bojoval proti společnosti Sony Music, která s koncertem nechtěla nic mít, jen aby Michaela finančně zlikvidovala a získala jeho podíl v jejich společném hudebním katalogu. Koncert 30th Anniversary Celebration tedy nikdy oficiálně nevyjde. Ode mě 5 hvězdiček. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Koncerty byly ve skutečnosti dva a Michael i přes náročnost zdejšího publika pokaždé vyprodal MSG, což se do té doby žádnému jinému umělci nepodařilo. (Roman.Ticka)
  • Koncert se odehrál k výročí dvaceti let Michaela Jacksona v showbyznysu, 10. 11. 2001 v New Yorku v hale Madison Square Garden, tedy pouhých pár hodin před osudným útokem teroristů na Světové obchodní centrum. (korbitch22)

Reklama

Reklama