Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

emo 

všechny recenze uživatele

U nás vyšiel tento titul pod názvom Lví král 3: Hakuna Matata. Je to vcelku v pohode oddychovka, ktorá je určená najmä milovníkom originálu. Niektoré gagy nemajú chybu. Je to doslova sranda od začiatku do konca. Animácia je na veľmi slušnej úrovni, keď berieme v úvahu, ýe ide o video titul. Oproti dvojke výrazný pokrok! To som sa ale rozpísal... ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Po špatném druhém pokračování jsem byl už hodně skeptický než jsem se na tento třetí díl podíval. Byly to ovšem zbytečné obavy, protože všechno bylo téměř supr. Netradiční přístup k ději slavil úspěch, protože kdo viděl jedničku se musel opravdu smát, když viděl jak to všechno do sebe zapadalo. Nemůžu jinak než dát 80%. ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní podívaná, která vtipně doplňuje lvího krále a vysvětlí proč jsou timon a pumba vyhnanci, teda jenom timon, tomu je zde věnováno více prostoru, ale znalci vědí, že pumba byl vyhnán kvůli smradu, který zde má svou nezastupitelnou roli. jen tak dál, disney udělal částečnou parodii na vlastní dílo a podařilo se. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tunelujte-tu-tu-tunelujte... :o) Celovečerné animované filmy sa dajú zaradiť do dvoch skupín. Pred a ovplyvnené PIXAROM. Hakuna Matata je jednoznačne ovplyvnený film pixarovským humorom a disneyovským štýlom animácie. To je aj dôvod prečo je zo všetkých dielov Lion King najvtipnejší. Predošlé časti boli jednoznačne zamerané na detského diváka, no tu si už prídu na svoje aj skoršie ročníky viac ako predtým v Disneyovkách. Taktiež jednoznačný podpis Walta je v prítomnosti pesničiek, ktoré sú cielené hlavne pre deti (mňa, okrem jednej, až tak nebrali). ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, jestli jsem videl Lviho Krale - toho prvniho . Ovsem to temer nevadilo, protoze je tenhle kousek plny gagu a vtipu a ja se u nej vazne dobre bavil. Ovsem nevim, co by z toho mely deti, jelikoz detskym humorem to plne nebylo. Byl to kresleny animovany film urceny pro dospele divaky. Pekne a vtipne. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)
  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)

Reklama

Reklama