Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

werus 

všechny recenze uživatele

Přesně jak tady někdo napsal - je to film pro fanoušky Lvího krále (a to já jsem :) ) a moc dobré završení povedené trilogie o Simbovi. Timon a Pumba jsou super dvojka, myslím že i jejich seriál byl dost povedený, Pumba je nejlepší bradavičnatý prase co znám :). Hakuna matata je sranda, o které si myslím, že vás bude bavit, ikdyž už nejste dítě. / "Dneska bude večeře s programem. A já myslela, že jediný jídlo, který dokáže zpívat jsou fazole." / "Místo abych uskočil, jsem cupital." / "Tak to hledáš Hakuna Matata." "Harpuna Macatá?" / "Dávej pozor kam ráno odfukuješ. K tomu by mělo být výstražný znamení." / "To si teda vypiješ a bude to tvoje poslední pití." ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Na téhle animované bombě jsem vyrostl. Příběh Pumby a Timona na pozadí událostí prvního velkofilmu je super. Ukazuje, že oni tam nebyli od chvíle co se na Simbu slétali ptáci, ale byli tam celou dobu. Ten závěr s matkou a strýcem je tam trochu navíc, ale čert to vem. Dám 70%. Proč ne? Je to moje dětství. Pěkná animace, skvělé hlášky, krásná hudba, proč ne. Pumba a Timon jsou dle mě největší zvířecí hrdinové, co film má. A na tom Hakuna Matata něco bude. U mě krásné čtyři hvězdičky. Začátek trochu slabší, ale pak se to rozjede, a jede to, a pořád zrychluje. Až dojedeme ke Lví skále. Nádherný idylický animák, který se dívá za to co vidíš:-). ()

Reklama

Gig 

všechny recenze uživatele

Nápady skvělé, parodie na sebe i jiné filmy byly úžasné. Jen by se to nemělo jmenovat Lví král 3. Kdyby se to jmenovalo třeba Timon a Bumba: skutečný příběh, dám plný počet. Jako Lví král 3 bych si představoval Shakespeara jako život co proudí v nás. Ten život proudil, ale trošku jiným směrem - jako Shakespeare komedie ala Sen noci, co si dělá srandu ze sebe, ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Levieho kráľa nie je nič iné ako prerozprávaný dej prvej časti z pohľadu Timona a Pumbi. Či to bolo pokračovanie, zbytočné (len dojenie kravy) alebo nie, nech rozhodnú fanúšikovia. Ja len dodám toľko, že sa na to pozeralo dobre. Z tohto "vydojeného" materiálu sa scenáristom podarilo vykúzliť celkom zábavný animák, ktorý bavil nie len deti ale aj mňa. ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, ale přeci jenom trochu zbytečné. Rozpitvávat příběh prvního dílu z jiného pohledu může sice znít zajímavě, ale ve výsledku se jedná o zoufalé roubování původních scén na nové nápady. Co se týče vtipů, tak je jich naštěstí pořád dost, takže těch 73 minut příběhu uteče celkem rychle. Finální hodnocení: Průměrná disneyovka se vším všudy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)
  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)
  • Zatímco první lví král je založen na Hamletovi, tento film se inspiroval hrou Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi, která popisuje Shakespearova Hamleta očima jeho dvou přátel z dětství. (HappySmile)

Reklama

Reklama