Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jima Halseye (C.Thomas Howell) stále pronásledují strašlivé události minulosti. Vrací se zpátky, aby se vyrovnal se svými démony. Cestuje se svou dívkou Maggie (Kari Wuhrer) a brzy se oba ocitnou právě v těch místech na silnici západního Texasu, kde celá ta noční můra před časem začala. Setkávají se s psychopatickým STOPAŘEM Jackem (Jake Busey) a najednou se jízda Jima a Maggie změní v děsivý závod o přežití, v napínavé a strhující dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Po zdárně prospaném Stopaři z roku 1986 můžu říct, že tohle není vůbec špatné. Kdyby člověk neznal jedničku, přišlo by mu tohle celkem originální. Je tu přesně to, co mi u prvního dílu chybělo. Správnej padouch, který nejen, že budí strach, ale zároveň je i občas vtipný a tak nějak lidštější, pohledem, gesty, úsměvem. Díky Jakeu Busey, tohle se Ti moc povedlo! Howell se naučil pořádně se rozčilovat a Kari Wurher zase správně řve a nejen to, slušně Buseymu sekunduje. Zkrátka není to vůbec špatné a dá se na to v klidu koukat, aniž by se vám chtělo spát. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Béčko jak hrom,od herců,přes scénář,děj i vyústění.Prostředí docela vytváří atmosféru,ovšem to není zásluha filmařů,Jake Busey je psycho už od pohledu,takže ten se taky moc snažit nemusí,spád to nemá,napětí to nemá,co pak s tím?Figurky pobíhali od ničeho k ničemu,za celý film jsem nepřišel na to,proč se postavy chovají tak,jak se chovají a proč dělají to,co dělají.Já viděl jen chaoticky na sebe našroubované scény,které nedávali moc smysl.Zbytečné pokračování,respektive zbytečná kopie originálu! ()

Reklama

Jino 

všechny recenze uživatele

Ja dávam průměrných 50%, protože si myslím že mělo zůstat jen u jednoho dílu - tohle je nastavovaná kaše, která se snáží divákovi vnutit atmosféru prvniho dilu. Líbilo se mi jak C.T. Howell alias Jim chtěl vyhodit stopaře z auta, ale to je tak asi jediné. Pár povedených triků nebo hlášek tam možná bylo, ale to mi bylo naprosto lhostejné, protože mě znechutili různé klišé, kopie a v některých věcech podobný scénář či děj kopírující první díl. Snad jen ještě stojí za zmínku Jake Busey, který je asi nejsvětlejším prvkem filmu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Není to špatný horor, ano je to sice nastavovaná kaše, ale proč né. Tentokrát to hlavní hrdina odnese hned v první polovině a pak to vezme do ruky jeho žena a musím říct psychárna jak vyšitá. Ten magor co vraždí na počkání, byl někdy až moc sebejistý a vše mu vycházelo, chudák ženská. Poněkud se tvůrcům nepovedlo vychytat jendu chybu a to, že Maggie postřelí do stehna a tak kulhá pak když utíká k letadlu běží jako laňka a pak zase , když se dá běhu tak najednou skáče a pajdá, nák asi zapoměla. Určitá nelogičnost tam byla, třeba jak mohl ten magor vědět, že budou Maggie zrovna převážet a on byl na místě připravený s bagrem. Přesto to bylo průměrný, ale koukatelný béčko. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už beru jen jako pokus o vtip a vydělat co možná nejvíc dolarů na zvučném jménu původního filmu. Kdybych neznal všechny tři filmy, tak by se mi to líbilo možná o něco víc, ale takhle je to pro mne jen slabý průměrný film, který za moc nestojí. Vražd je tu jak máku, tedy těch nápaditých, když pominu několik zastřelených policistů. Jediný důvod proč jsem se dodíval až do konce je Kari Wuhrer, kterou já můžu. Škoda jen, že se alespoň nesvlíkla. Úplný závěr je už z kategorie shit movie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Herečka, o jejímž obsazení do role Maggie tvůrci také uvažovali, byla Melinda Clarke. (Fenk)

Reklama

Reklama